Zaea Kızlar doktora gittim doktor bellisiz kız dedi böyle olan varmı sonradan değişe bilir dedi sizce ne?? Sizinde böyle oldumu acaba??
Kvsr-klm Zaea 13.haftada kız dedı bana kesin değil.felanda demedı 17.haftasında bidaha gittim kız değişmez artık dedı 😌
hazal1991 Benim 12. Haftada kız dediler ama net değil dedi, sonraki haftalarda gittiğimizde erkek olduğu kesinleşti, doktor net değil dediyse sonradan değişebiliyor ben 17. Haftada 4 boyutlu ultrasonda en net şekilde gördüm mesela.
esraolgun hazal1991 bende 13 haftalıkken gittim. Net değil ama %60 kız gibi dedi. Değişir mi bilmiyorum hayırlısı olsun kızım olacağına çok sevindim
Sevilay7 Banada 12 haftalık ken kıza benziyor dedi ama belli de olmaz dedi tahminde bulunayım diye dedi 16 haftayı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar ama erkek bebek arı gibiyken belli olur dediler bi gülesim geldi etrafımdaki insanlar yani bilmiyorum ne kadar dogrı bu
OzgeSahin2 17 haftalikken kiza benziyor ama kesin degil dedi 22 haftalikken gitmistim en son tamamen kiz oldugunu ogrendim