sntn Merhaba güzel anneler Martın sonunda doğumum görünüyor sizler ne durumdasınız hastane çantalarınızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz
cloverart sntn benimde nisanın başında olacak doğum. 27. Haftayı geçirmiyorum 3. Gebeliğim hiç birinde sonlara bırakmadım. Kafası bir rahatlıyor insanın hazır olunca 😁
Duygukocc sntn 30. Haftada hazırla bence canım erken doğum riskim yoktu ben yinede 28-30 haftalarında tamamladım 35+6 da doğurdum bi anda ne olur ne olmaz sende hazır et canım
sntn cloverart aynen büyük eşyaları tamamladım beşik şifonyer felan ama küçüklere geçemedim kıyafet felan gördükçe 3-4 tane almıştım ama büyük bir alışverişe çıkmam lazım
aezgi Duygukocc canım bende 35 haftamdayım erken doğum riskim var bebeğin küvezde falan kaldımı durum nasıl ilerledi acaba bilgilendirirmisin beni 👏🏽
Duygukocc aezgi 35. Haftada kanamam oldu sancım vardı açılmam vardı doğumumu engellediler bu arada ciğer geliştirici iğne yapıldı 35+6 da normal doğum yaptım canım 2475 gramdı bebeğim küvezde kalmayacaktı devlette doğum yaptım doğum sırasında ciğerindeki suyu atamadığı için başka özel hastaneye götürüp küveze koydular cihazw bağlamışlar nefes için 2-3 saat sonra atmış ciğerindeki suyu ama çıkarmadılar küvezden 2 gün kaldı canım özel hastane olduğu için kanına idrarına organlarına aşısına falan o 2 gün içinde hepsi yapıldı çıktı canım ciğerinde su olmasaydı küvezde kalmayacaktı kücezden çıktıktan 3-4 gün sonra kontrole gittik sarılığı çıktı 17yi gördük yine küveze girdi ışın tedavisi aldı 48 saat sonra çıktı iyiyiz şimdi çok şükür sana tavsiyem canım kilosu az doğan bebeklerin sarılığı diğer bebeklere göre daha çabuk yükseliyor bu yüzden bolca emzir hatta mama takviyeside yap ben çok emzirdim ama az kilolu olduğu için kendi kendine yenemedi sarılığı hem emzirdim hem mama verdim 3-4 gün sonra bitti sarılığı sarılık çok önemli birşey 21 lere falan çıkarsa bebeğin vicudunaki tüm kanı boşaltıp yeni başka kan dolduruyorlar vicıduna kanını değiştiriyorlar yani buda çok kötü birşey
aezgi Duygukocc canım öncelikle cok gecmiş olsun zor bi dönem atlatmısşsın ama cok sükür bebeğinin durumu iyi şimdi 👏🏽👏🏽Umarım benimde öyle olur su an 2.500 kg 1 cm acıklığım var doktor gelisimin iyi olduğunu ama doğmadan küveze girip girmiyceğinin belli olmıycağını söyledii her hafta kontrole cağırdı su anda kanamam yok cok sükür bidaki hafta gene cağırdı ayın 21 ne gün verdi doğum icin umarım o zamana kadar bekler oğlum 🤲🏻
gmzcvk sntn merhaba biz 35.haftadayiz, gecen haftasonu herseyimizi cantamizi hazirladik.. erken dogum riskim yok, calisiyorum ama bebegimin gelisimi 3 hafta onde ne olur ne olmaz diye hazir ettik hos bence yine de ideal bir zaman belki baska anne adaylarina gore bile gec kalinmis olabilir ☺️☺️
Duygukocc sntn kız boşver alışverişe çıkmayı bu pandemide al eline telefonu yap kahveni otur alışverişini internetten yap çok güvenilir mis gibi sayfalar var hemde çok uygun ben hep interneten aldım bundan sonrada internetten alırım yani eğer istersen alışveriş yaptığım sayfaları söyleyebilirim sana 3 aylık bebeğim çorabını dahi internetten aldım ve bedenleride tam oldu zaten ölçüleri yazıyor açıklamalarda nadir 3-5 parça bişi almışımdır dışrdan denk geldiysem oda
sntn Duygukocc olur canım hani genelde 0-3 arıyorum bir yerde daha küçükken diğer tarafta daha büyük arada baya fark oluyor genelde nerelerden alışveriş yapıyorsun sen
Duygukocc sntn instagramda alıyorum int siteside var canım enucuzbebekmarket ,neselibebe ,bebelon ,bebecimo ,babycapa ,evsenbebe ,bebemer_bebe ,bebemsi bu sayfalardan alışveriş yaptım canım hepsi çok uygun ve kaliteli siteler
Duygusuz Duygukocc merhaba bebemer ve enucuzbebekmarketten neler aldınız memnun kaldınız mı hangisini tavsiye edersiniz
Ipek0z sntn ben de martta doğurucam inşallah 32.haftaya girince hazırlamayı düşünüyorum allah korusun erken doğum olur, bir problem çıkar erken erken dursun köşede zaten doktorlar falan da 32.haftadan sonra hazırlanmasını uygun görüyor