Busenurnur_ Merhaba hanımlar 16 hafta 2 günlük hamileyim ve ilk gebeliğim. Bu sabah elimi karnıma koyduğumda sol tarafta elime pıt diye hafif bir tekme hissettim. Sizce bu bebek midir yani bu haftalarda bebek tekma atarmı?
MeralOzsen Busenurnur_ Merhaba ☺️ Gözünaydın evet pıt pıt diye hissettiysen bebişin o 😍 bende senin gibi düşünmüştüm ilk anlamamıştım ikincisinde durdum düşündüm ve evet bebişim o demiştim 😂 kişiye göre hissetme durumları değişiyor şu an 22+3 haftalığız bende 16. Haftada hissetmiştim Rabbim sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inş ❤️
Eda319 Busenurnur_ biz 18 olduk dün akşam sabaha kadar çoştu😂her elimi koyduğumda vurdu. Şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum 🙈
ferhunde Busenurnur_ evet bebisiniz tekmeleri pit pit diye hssediyrosaniz bebisiniz♥️ bende erken hissettim herkes gazdir o diyodu ama sonradan emin oldim bebek oldguna😊
Busenurnur_ MeralOzsen MeralOzsen Ya ciddimisiniz insan tecrübesiz olunca arada kalıyor🙊 Çok teşekkür ederim cevapladığınız için ayrıca 😊İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🧡 Ben ilk başta seyirme tarzında birşey hissediceğimi düşünmüştüm oyüzden inanamadım 😊😊
MeralOzsen Busenurnur_ aynen 😂 rica ederim 😍 aminnn inş evet ilk ne olduğunu anlayamıyor insan artık elin hep göbüşünde olur 😍 ilerki haftalarda yavaş yavaş artıyor eğer olur da arada tekmelemezse endişelenme emi tatlı ye su iç o zaman hareketleniyor tabi kişiye göre de değişiyor sağlıkla büyüsün inş 🥰
Busenurnur_ MeralOzsen Evet dediğiniz gibi elim hep karnımda artık😊 Tabi öyle yapıpta denerim mutlaka👍🏼 İnş❤️