Emelarslann Arkadaşlar merhaba 💐 Çokta pahallı olmayacak Travel sistem memnun kaldıgınız bebek arabaları varmı ? önerilerinizi alabilir miyim 🥰🥰
Ebrumihrimah Emelarslann aldım ama daha gelmedi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım onun kullandığı yoyko luxury benim aldığım yoyko City ağırlığı 8 kg en hafif travel sistem Hepsiburada sitesinde araştır istersen yorumlar felan baya iyiydi
HazelAa Emelarslann ben cok pişmanım ilk çocuğunda heveslenip travel sistem aldım cevremde herkes kullanışlı değil dedi ama insan heveslerinde dinlemiyor hic tavsiye etmem tamamen yük birininde arabayla ilgilenmesi gerekiyor😂
nilsmother Emelarslann kullanmadık daha yeni aldık bizde ama çok sağlam ve hafif memnun kalacagımı düşünüyorum
spaceship Prego escalade aldık, tabi daha bebişle kullanmadık ama hoşumuza gitti içimize sinerek aldık.
HazelAa Emelarslann yoyko da kullandım kraft ta kullandım hem arabada cok zor indir bindir hemde gerçekten ağır bence rahat bi araba almanı tavsiye ederim😊
spaceship Emelarslann çok hafif değil, çünkü tekerleri orta boy, ama içerisini çıkarmanıza gerek yok olduğu gibi katlanıyor bu yüzden de ağır oluyor diyebilirim. 🙄 10 buçuk, 11 kg falan sanırım
Emelarslann HazelAa bazen diyorum en iyisi ama sonra diyorum evet ağırlar önemli olan rahat etmesi birde zaten bu süreçte ne kadar kullanılcak araba