Deletedmom59 Deletedmom59 diğer foto ilk saniyelerdeki haliydi bu da birkaç dakika sonra https://imgyukle.com/i/TAGhxe
Angelsmom29 Deletedmom59 canım son adet tarihin ne ona göre hesapla mesela benim adetime 1 gün kala iki cizgide kıpkırmızıydı hayırlı olsun bu arada 🥰
Deletedmom59 izmirsibel erken döllenme mi geç döllenme mi hiç anlayamadım bu işleri bir terslik var ama hadi hayırlısı 😅
izmirsibel Deletedmom59 geç döllenmede teste belli olmaz ama hayırlısı olsun sağlık ocağına gidebilirsin ❤️
Angelsmom29 Deletedmom59 cok normal canım benim adete 1 gün kala bundan daha koyu cıkmıştı iki cizgi de 4 haftalıktı galiba yani iki cizgi de kıpkırmızıydı benim rabbim kucagına da almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰
esmnurakyurek Benim farkettiğimde daha tutunma aşamasında 1 haftalıktı . Üzerine görmüşüm 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Derinsmom Deletedmom59 benimde sizinki gibiydi ama muhtemelen o şekilde olan adetiniz yerleşme kanaması gibi bi önceki adetinizden sonra hamile kalmışsınız hayırlı olsun🙏🏻🥰
Frdglp Deletedmom59 benimde sizin gibi testim ayniydi gec dollenme olmustu 3haftalikken ogrendim bebegimi saglikla gelsin minnoslar🤲
Derinsmom Deletedmom59 hmm o zaman bilemiycem 🙈 benim 950ydi ve sizinki gibi o adetim çok az sürdü. Tabi adetim iki gün geçtikten sonra