Fatma12345 Mrb kızlar bugün doktora gittim doktor bebeğin baş aşağı döndüğünü söyledi bu durum ilerleyen zamanlarda düzelir mi acaba (13+4) günlük bu arada bebeğim 😥
Srhtzlyh Fatma12345 bu kötü bir şey değil ki🤭 doğru pozisyon baş aşağı dönmüş hali zaten. Hem daha küçük doğuma kadar çok kez döner. Benimki makat gelişti başı yukardaydı 29 haftalıkken baş aşağı döndü çok şükür😊
corekotu_1 Fatma12345 hic korkmana gerek yok. Su an bebegin rahat rahat hareket ediyor icerde o haftalarda yeri genis. Dogum zamanina kadar daha kac kez doner durur icerde Allah bilir canini sıkma hic
Tugceasel_ Fatma12345 endişe etme minik yaramazlar öyleler benim de kızım o haftalarda hep baş aşağı durur du değişiyor sürekli merak etme biz 22+2 olduk herşey normal çok şükür 🌸🤲🏻
Mutlubirannee Fatma12345 Benim hiç yukarı değildi başı hep aşağıdaydı ve şuan 33 haftalığım. Bu gayet normal bişey asıl olması gereken
Srhtzlyh Fatma12345 korkma hiç doğuma kadar daha 50 kere döner o etrafında😊 içini ferah tut düşük riskin filan yoksa en başından bir şey olmaz.
Seherkaraca Fatma12345 ooo sürekli dönecek o daha canım. 29 haftalığım şimdi, sürekli farklı yerden vuruyor dönüp duruyor
ebrarecem Kötü birşey değil bu korkmayın. Kızım 20 haftadan beri hep öyleydi dönmedi hiç sizin bebeğiniz dönebilir. Dönmese bile yine korkmayın erken doğumu çok etkileyen bir durum olmuyor 37 de doğurdum :)
Fatma12345 Hepinizden Allah razı olsun 😥 inanki doktordan gelene kadar eve nasıl geldigimi bilemedim 😒bu doktorlar resmen laflariyla diri diri insanı gömüyorlar yaaa🙁
Mutlubirannee Fatma12345 ilklerden beri işte. Ama normal olan bu ki zaten. Asıl baş yukarı olursa ve dönmezse normal doğum yapamıyosun. Normal olan aşağıda olması
Camurcu Fatma12345 daha çok erken ama yani doktorun yanlış korkutmuş seni benim bi gittiğim de baş aşağı olurdu bi gittiğimde makat olurdu. Şuan da 32 haftaligiz baş aşağı ama değişebilir hatta tekrar tekrar değişebilir oluyor yani
Fatma12345 Canlarım başka doktora gittik çok şükür düzelmiş doktor normal dedi dönmesi 🙏 öbür doktor bizi çok korkutmuş sadece