Nazomi Bugün kontrolüm vardı nst 20 dakkada 1 sancı çıktı doktor bir kaç gün bekleyelim dedi ama ben uyarıcam dedi ve alttan muayene ile uyarı vericem dedi ve bastırarak muayene etti bu ne demek başına gelen varmı kızlar ondan sonra doğum başlarmı?
Valendia Nazomi benim ilk dogumumda böyle oldu nst de sancım vardı ama hissetmiyordum çatı muayenesinden sonra kasıklarımda agrı başladı suni sancıyla desteklediler 1 gün sonrası dogum oldu
kuzucugum Nazomi 🌸merhaba bende 39+3 oldum 37 de çatı muayenemı oldum haftada iki kere gidiyorum ve her gittiğimde alttan uyarı veriyor doktorum daha gelmedi yarın gidicem karar verecek ayrıca 3cm açılmam var 🤔gelmiyor 🙏değişebiliyor bence 🤷♀️
Valendia Nazomi bebekte bi sorun yoksa bekle bencede. Benim bebegimin kalp atışları yavaşlamıştı oyuzden suni ile hızlandırdılar son saatlerde
Nazomi kuzucugum ay inşallah değişmez gerçi cuma gününe kadar olmazsa suni sancı verecek gibi duruyor 😩
kuzucugum Nazomi 🌸inşaallah bir avazda doğurursun İnan sana kötü motivasyon olmasın ama benim böle diye yazmak istedim bana büyük bir ihtimal suni vericek sen kendi sancınla doğurursun inşaallah dualarım hepimize 🙏🙏🙏
Nazomi kuzucugum estağfurullah inşallah cnm birsürü değişik durum duyuyoruz herkesin farklı farklı oluyor