ozdemy Merhaba arkadaşlar 35 haftalık bebeğinizin kılosu ve boyu nedir acaba 😍 Benim ki 2760 gr 49 cm 💟
Kubar Elaali sizede maşallah gebelik şekeriniz varmı? Neden bukadar iri bu haftada merak ettim lutfe n bilgilendirirmisin hiç bi problem yok degilmi
Elaali Kubar hayır şeker yükleme testi yaptım sonuçlar iyi cıktı bi problem olmadığını söyledi doktorum
Elaali Kendimi hiç kaldıramıyorum ve aşırı baskıdan dolayı aşırı istemsiz idrar kaçırma oluyor kendimi hiç tutamıyorum ve 10 dk dahi yürüyemiyorum zor çok zor
Kubar Elaali bende hep tuvaletteyim 😂bi öksürük ve hapsirikla malesef kaçırabiliyorum bazen utanıyorum toplum icindede oluyor işte o çok zor ama az kalmış ya
Kubar Elaali maşallah tebarekalla h canım rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah benim ilk hamileligim kilodan anlamıyorum kusuruma bakma bilmediğimden sordum ❤
Elaali Amin teşekkür ederim allah seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 ilk çocuğum 3150 49 cm doğdu şimdiki biraz daha toplu ama bende sorunlar yarattı 🙂
Kubar Elaali canım aceba nasıl sorunlar ? Çok merak ettim vitaminmi bırakmadı sende böyle biseymi benim mesela ayaklarımda mantar başladı ilk defa oluyor böyle bişey anlamadım hamilelikten bebk geliştiğinden olabiliyormu
Elaali Elaali ve bende hapşırma öksürmede kaçırma olmuyo durduk yere ayaktayken hopp durmadan akiyor tutamıyorum