Gzdedsgrn Mucizebebegim eşim hemen yemek sepetine bakıyor canim cekti diye dedim kim bilir bana ne cigeri getirirler istemem 😂😂😂😂
Mevreee Mucizebebegim tavsiye masterchef izleme canım😂😂😂 bende orda gördüğümden beri fenayım ama yiyemiyorum ama batıldan değil sakatatlarda ve çiğ ette bulunan baktericikler yüzünden çok çok iyi pişmesi gerekiyo ee o zamanda bazı şeylerin tadı kalmiyo🙈😂
Morvi Mucizebebegim yaaaaaa 😯 e ben kurban eti ayıkladim hep dokundum ama yikamisimdir yani bir yere sürmem çünkü nefret ederim cigerden. Bide gül diyolar. Ben çok fazla gül kokladimmm🤦🥺 bişey olmaz dimi yaaa kafaya taktım şimdi
TDE Mucizebebegim galiba içinde yüksek miktarda A vitamini varmış o yüzden de risk teşkil ediyormuş yemişsiniz artık içinizi ferah tutun ne kadar çok yemiş olabilirsiniz ki canınız isteyince yememek de olmaz
Suveydaa Mucizebebegim ben çok severim, iki çocuğumda da hem dokundum hem yedim. O söylentiye göre benim bebelerin ciğer şeklinde doğması gerekiyordu 🤣 Ama gayet normaller.
TDE Mucizebebegim yani:) doktoruma ben de Bi şey yiyebilir miyim diye sormuştum şimdi hatrlamıyom ne olduğunu o da hemen her yiyecek düşük yapsaydı kürtaj yapmazdık o şeyi yiyin derdik dedi
mucizemhu Mucizebebegim Çiğine dokunursan leke olur diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum canım ama canım çekince eşime yaptırıyorum yiyiyorum 😊
Ates2020 Mucizebebegim alakası yok kızımda yedim pişirdim doğradım leke felan olmadı neyden korkarsan başına gelir 😂