ozgeecetiin Arkadaşlar Merhaba , Ben daha yeni kan testi yaptırdım ve değerim daha az olduğu için doktorum döllenme yeni oluyor dedi . Var mı böyle çok erken öğrenen değerleri düşük olan ve sonradan nasıl bir süreç ilerlediğini merak ediyorum . ♥
fatosd84 ozgeecetiin adetim. 5.gün gecikmeli test yaptırdım 610 çıkmıştı doktora gitmiştim kese gözükmemişti 1 hafta sonunda kese gözüktü çok şükür
Seyda08 Adetimden 4 gun once ogrendim kandada 27 falan çıkmıştı 2 gun snra tekrar verdim yukselmeye baslamisti
Beyzan Ben erkenden test yaptırdım 13 çıktı doktor ümitlenme ya çok küçük ya da hamile degilsin 3 gün sonra tekrar git dedi o zaman 100 e yakın olmusti yanlış degilsem.
Beyzan Rmys11 çok normal. Çünkü gebelik normalde adet gecikmesi ile anlaşılır. Bizler biraz erkenci davranmışız. O değerler artacak artacak 4000 leri görecek sonra bir bakmışsınız kesesi var kalp atışı var sonra bı bakmışsınız pipisi bile var 😌😌😌
MinikRC ozgeecetiin 5 gün gecikmeyle 24 çıkmıştı değerim geç döllenme olmuş doktora 2 hafta sonra gitmiştim keseyi görmüştük
Deryayurt ozgeecetiin 12 gün adet gecikmesi ile öğrendim beta hcg 26 çıkmıştı bu degerden sonra iki gün arayla iki defa deha kan verdim 26 , 94 , 590 değerlerim böyle canım