kubrayylmz Kafası sag tarafta genelde sola yatınca bişey yok ama saga yatınca yatırmıyor beni sürekli vuruyor bende dönmek zorunda kalıyorum istemedigi için mi vuruyor acaba:) sizdede oluyor mu bütün gece solda yatmaktan yıldm
Ayferol0 kubrayylmz Benim bebeğim de öyle hemen vuruyor sağ tarafı sevmiyorlar başından beri sol tarafa yatıyorum mecburen
Mimartezeanne kubrayylmz bende 26 haftalık hamileyim bana da aynısı oluyor 😂 tam yan yatamıyorum hafif dönüyorum hafif düz yan yatış😅 bende ama sağa dönsemde vuruyor sola dönsem de
Mervemelih kubrayylmz daha bunlar ne ki canım 34 haftalığım geceleri sanki ayağı ağzımdan çıkacak gibi oluyo 🤣yatağı titretiyo yönünü değiştirirken sağ sol iki tarafada yatabilirsin
MystryYYy kubrayylmz valla benimde saga yatsam saga sola yatsam sola vuruyor tam yan yatamiyorum arkadan yastik destekli sekilde yatiyorum
Sevvals23 Aynen benimde öyle o yüzden her gece uyuşuyor sol tarafım🙈😹 bebeğe kan sol taraftan kalbimizden gittiği için daha rahat ediyorlarmış o yüzden 🥰
Seherkaraca kubrayylmz banu çiftçi diye bir doktor var belki biliyorsunuzdur, yatış pozisyonunu anlatırken bebek daha fazla hareket ediyorsa partilrmeye geçiyor demek, yani daha rahat ediyor, demişti videosunda
Ortmenanne16 kubrayylmz ben sağada dönsem sola da dönsem tekmeliyor yani çok rahatına düşkün olacak belli 😍😍