Elf0305- Kızlar decavit kullanıyorum ama çok midemi bulandırıyo doktor aç karnına demişti internette okudum tok karnına içende varmış bide gece yatmadan alıyorum ben kullanan varmı nasıl kullanıyo ?
Mugee09 Elf0305- bende yeni başladım canım , 31. Haftada eczane recetsinde yemekten hemen önce diyor. Bende akşam yemek yemeden içiyor öyle yemek yiyrm
Melike48 Elf0305- kahvaltıdan sonra tok karnına alıyorum ben de dr öyle dedi hiç bir yan etki yaşamadım
Gokceeebade Elf0305- bende kullandım bende de aşırı mide bulantısı halsizlik yaptı bünyen kaldırmamış dedi doktor bir değişiğini verdi doktorunuza söyleyin değiştirsin
OzgeSahin2 Ben tok karnina kahvaltidan sonra iciyorum hic mide bulantisi falan yapmiyor 25 haftaligim
Zeynep_cekim Elf0305- bende 35 haftalık hamileyim doktorum decaviti tok karna içeceksin dedi kahvaltıdan hemen sonra sadece kan hapını sabah akşam aç karna içeceksin dedi
Gizemceylan Elf0305- ben sabahları kahvaltıdan önce alıyordum içerken çok zorlanıyordum ama sonrasında bulantı yapmıyordu
Bsraozturk Elf0305- Gündüz bulantı yapıyor diye bende akşam yemeğinden sonra yani tok karına içiyorum sonra çok fazla hareket etmediğim için bi sıkıntım olmuyor
Dryalp Elf0305- canım tok karnına alınıyor ben 22haftadır kullanıyorum günde bır kere vitamın hapı neden 2tane kullanıyorsun acaba
Kuzey61 Elf0305- evet canım bende de çok bulantı yapıyor başından beri bulantım olduğu için fark etmedim ama birgün unuttum içmedim o zaman fark ettim
Bhrykndmr Elf0305- Günde 1 tane tok karnına içiyorum ben. İlk içtiğimde aç karnına midem bulandı hamilelik boyunca tek kustuğum şeydi :)
H-M Elf0305- bende sabah kahvaltıdan sonra tok karnına alıyorum.kan ilacını akşam yemekten sonra alıyordum şimdi onuda kahvaltıdan sonra alıyorum aç içemiyorum.
1MelekAnnesi_ Elf0305- canım kahvaltıdan snra tok karnına al demısti eczane oyle kullanıyorum yan etki yapmadı sende oyle yap