cloverart buiyimi ben kullanıyorum 13. Haftadan sonra başladık. Başlarda sadece folik asit kullanıyordum.
Mimartezeanne buiyimi ben ilk zamanlar decavit kullanıyordum bi haftadan sonra ocean mummy kullanmaya başladım sanırım 12. Haftadan sonra gayet memnunum içeriğinden rahatsız etmiyor bide ocean d vit kullanıyorum
pbzm buiyimi ben kullandim ama balik yagi gibi kokuyor bi kutuyu zor bitirdim icerkende ictikten sonrada koku cok rahatsiz edici 4. Ayim bir kutu ocean mumku diger aylar pregnom kullandim devam ediyorum kullanmaya pregnomdan cok memnunum
Candu Limonlimon içerikleri aynı mı canım bende kullanamıyorum ocean mide ağrısı yapıyor kokusu bide mahvediyor beni
spaceship buiyimi ben kullanıyorum 12-13. haftadan beri sanırım 14 de olabilir 🙄 29. haftamdayım, her gün bir tane tok karnına.
Mervemelih buiyimi ben 34 haftalığım gebeliğimin ilk 3 ayında folik asit kullandım sonrasında hep ocean mummy kullandırdı doktorum kullanmaya devam ediyorum hatta doğumdan sonrada kullanıcakmışım multivitamin olduğu için içeriği çok geniş başka bişey kullandırmadı
Birkiz buiyimi bana dokrorum yazdı ama almadım folik asıt yerıne yazmıştı kullanmadım ama folbiol ıçiyorum suanda 10 haftalık hamıleyım
Ipekglnc96 Bende 12.haftamdan beri kullanıyorum şuan 32+2olduk halada devam ediyorum herhangi bir sorun yaşamadım ve kan sonuçlarıma da yansıyor yani değerlerim güzel çıkıyor tüm vitaminler var neredeyse içinde 😊
Limonlimon Candu ben doktorumun önerisiyle değiştirdim kendim seçmedim içerik karşılaştırmadım o yüzden 👀😌
Angelsmom29 buiyimi en başından beri kullanıyorum hatta gebelik öncesi de başlamıştım içinde folik asit var diye ekstra kullanmadım folik asit su an 9+6 haftalık olduk 🥰