Atsyifn Nrkls 30+3 kiyafetlerin bı kısmı alındı beşik alındı ama hala sanki hicbsy almamis gibiyim alasim var 😂
Gulsen4224 Nrkls 19+6 olduk cnm çarşıya bi gideceğim ne var yok toptan alıp geleceğim cinsiyet dün belli oldu bundan sonra alırım artık uygun ve kaliteli oluyor 🌸
Tugbaoztrkmn Nrkls merhabalar bende Konya’dan 31+5 olduk çok şükür çarşıya çıkıp hiç birşey almadım şuana kadar herşey internetten alındı anne yanı beşik kaldı bi onu da nerden bakıcağım hiç bilmiyorum ☺️
Nrkls Atsyifn biz daha hiç birşey almadık beşiğiniz nasıl biz ahşap işitiyoruz ama Konya’da pek yer yok beşik çeşidi olan ☺️
syma-123 Nrkls canım en kullanışlı park yatak diyorlar biz ondan alacağız inşAllah tavsiye üzerine 🙋🏻♀️ Yer sıkıntısı da olmaz katlanıp kaldırılabiliyormuş
Nrkls syma-123 biz Konya’da böyle çok fazla çeşit çeşit dükkan bulamadık anne yanı ahşap beşik istiyorum bende bir mağazada gördüm onunda fiyatı bayağı ucuktu ☺️
syma-123 Nrkls canım bi mağaza var oraya da bakın isterseniz fiyat karşılaştırma yaparsınız bizde oraya bakmayı düşünüyoruz iyi indirimi oluyor İnstagramda Fatihbebekcom 🙋🏻♀️
Havva- Nrkls anne yani beşik bende düşünüyorum eşimin mesleğinden dolayı konya eregli halkapinardayiz:)ereglide hiç bisey yok zaten o yüzden anne yani ahşap beşik yaptırmayı düşünüyorum hemde yanlarına bi kaç çekmeceli raf yaptircam çocuk odası alana kadar idare eder
Alsa9087 20+6 günlük hamileyim. Park beşik almayı düşünüyorum daha kullanışlı. Pembiş Pembiş hastane çıkışı aldım 🧿😍 pandemi den dışarı çıkıp rahat alışveriş yapılamıyor ki 🙄 bitsin bu virüs artık allahım
Nrkls Gulsen4224 valla ben çarşıya gitmeye korkuyorum birde covıd atlattım o yüzden dikkatli olun cinsiyeti ne☺️
Gulsen4224 Nrkls napıyım cnm illaki yapılacak alışveriş ben hiç birşey almadım belli olmadı göstermedi bi kızım olucak inşallah 🥰
Ttugbatrn Tugbaoztrkmn madrerino bebek mağazasına bakabilirsniz instagram sayfası da var isterseniz ordan takibe alın. Konyadaki en güzel bebek mağazası çok fazla çeşit var
Nrkls Gulsen4224 inşallah bizim de bir prensesimiz olacak ama bizde pandemiden dolayı hemde çalıştığımız için çıkamıyoruz bir yere
Nrkls syma-123 Fatih Bebek’e gittik kulenin arkasında ama beşikler bayağı pahalı geldi bize arabalarda aynı sekilde
Gulsen4224 Nrkls öyle cnm birde senin o durum var çalışına zor olur Rabbim kolaylık versin inşallah heryer virüs cnm mecbur alışverişte yapılacak rabbim korusun bizleri 🤲🏻💕
Nrkls syma-123 yani bizim beğendiğimiz anne yanı beşik 1300 1700 arası idi ve kasım indiriminde ki fiyatı oydu travel sistemler de 1100 e vardı ama çok inceydi belliydi diğerleri de 2400 filandı