busbusbus10 Rmysalii bendede vardı bende endişelenmiştim doktorum normal dedi sade soda iç canım günde 1 kez yara süt iyi geliyormuş muhtemelen magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyormuş eğer artarsa ilaç verir bence tabi bu benim düşüncem bi doktoruna danış derim 😇
Busramusti Rmysalii benimde hem sağda hem solda oluyodu böyle hareket edemiyorum o ağrı girince doktoruma söyledim magnezyum verdi 3 gündür kullanıyorum bakalım gecicek mi
Yagmur_C Rmysalii tam birleşim eklem yerinde dimi ağrı? Ben de 26haftalığım 1 haftadır var bende de ters hareket yaptım diyordum ama bebek büyüdü ya baskıdan mı acaba? Mg ben kullanıyorum eksik de değil kan verdim ona rağmen ağrı oluyor
Rmysalii busbusbus10 Gittiğimde sorarım artık çok acil birşey değil anlaşılan. İlk hamileliğim her ağrıdan korkuyor insan. Teşekkür ederim ☺️
Rmysalii Busramusti magnezyumu 1 aydır kullanıyorum son ultrasonda doktor gerekirse magnezyumu 2 de kullanabilirsin dedi.
ElifLinam Normal canım. Bende de oluyordu artık 2. Trimesteri bitirdiğimiz için ağrılı zamanlara giriyormuşuz. Bebek kafasıyla baskı yapıyormuş. Çok yorma kendını❤️ Korkup stres de yapma