Ebrulisss Annecilek bende 11+6 yim suan arada sanki elimi koydugumda tık tık atıyor gibi sanki komsum eger attigini hissedersen erkek demisti hayirlisi bakalım 😊
Bcsahat Annecilek 2. Gebeliklerde baya erken hissedebiliyorlarmış, ben 20. Haftalarda seyirme gibi hissediyordum öyle hareket gibi değil de 🤰🏽
Mevreee Ebrulisss o nabzın olmasın🙈 daha çok erken sonra bol bol hissetceksin merak etme hatta geceleri uykumdan bile uyandırmak seni tabi uyuyabilrsen🤭🤗
derinsart Ebrulisss benimde tık tık atmayla başladi 16. hafta da ilk kez hissetm ama benim kızım oluyor😃
nur94_ Daha çok erken belki karnından böyle bişey akıyomuş gibi hissedersin ama 20.hafta itibari ile daha sert hissetmeye başlıcaksın haftalar ilerledikçe tabi el kol bacak resmen girişiyo bebeğim bana 😂
Rmysalii Annecilek 13. Haftada hissetmiştim segirme gibi 16. Haftadan sonrada normal tekmeler başladı.
senakhrmn Rmysalii tekme için çok küçük değil mi ya sizinki 😅 Ben 23.haftamdaym ve net bir tekme yok sadece pıt pıt atıyor gibi his var. Üstelik kiloluda değilim yağ dokumda çok yok.
Tugceasel_ Annecilek seyirme gibi hissedebilirsin ama net hissetmen için 20 haftayı geçmesi gerekiyor 🌸 Ben De 18 de seyirme şeklinde 20 de ilk tekmesini hissetmiştim zaten düzensiz oluyor belirli bir haftaya kadar 22+2 olduk bir gün hissedip bir kaç gün hissetmediğim oluyor
Rmysalii senakhrmn ufak tefek arar ara hissedersin ya onlardan bahsettim 🤭 orda tabi şimdi 26. Haftadayim suankilerle bir değil ama hissediyordum.
1maviyol Annecilek bende ilk 13 te hissettim pıt pıt attı, sonra 16 ya kadar bişey olmadı ve 16 dan beri net hissediyorum artık 😍