Uzm-Nurse 2 gün önce acil sezeryan oldum spinal ile kızlar . Fakat ölüyorum ense / baş / omurulik ağrısından … kahve dışında çözüm önerisi olan nolur paylaşın benimle ne kadar böyle devam ediyor bu yan etki 😰😰
umran_akdogan1 Uzm-Nurse bende yaşadım canım aynı şeyi bengayla masaj yaptık sıcak su torbası koyduk o rahatlattı beni 5 gün çektim ama
Gzmsydr Uzm-Nurse bitter çikolata yedinmi canım bende yaşamıştım ama kahve bitter çikolata biraz rahatlatmisti
Suveydaa Uzm-Nurse canım çok geçmiş olsun. O ağrıyı gerçekten bir çeken bilir. Benim 15 gün sürmüştü ne kahve ne ilaç ne başka bir şey. Kafamı kesip atmak istemiştim gerçekten. Sonra kendiliğinden geçti. Buz torbası koyabilirsin biraz o hafifletiyor. Sabretmek gerekecek ne yazık ki.
Uzm-Nurse umran_akdogan1 oy oy :( neymiş arkadaşım bu böyle … dikişlerimden İnan bu kadar çekmedim .. bende sıcak havlu uygulaması yaptırıyorum anneme sürekli
Uzm-Nurse Gzmsydr yapıyorum yapıyorum kahve içmekten uyuyamıyorum bile o dereceyim :( ağrı kesicilerle idare ediyorum demek çekmem gerek bi süre
neslihann87 Uzm-Nurse benim 1 hafta kadar sürmüştü ilk gece resmen kesi yerimin acısını bastırdı sabaha kadar ağladım gerçekten çok kötü nefes aldırmıyo sıcak su torbası koyun birde farmasinin ağrı kesici bi kreni var onunla günde 3 kez masaj yaptırmıştım
Uzm-Nurse Betzm canım bolca sıcak tutuyorum kendimi bıkıyorum kat kat olmaktan ama aslaaaa üşütmememiz lazım dikkat ettt