ErdemSeda Arkadaşlar dünden beri gecmek bilmeyen bi diş ağrım var ne yaptıysam gecmedi tuzlu suyla gargara sirkeli suyla gargara sürekli fırcaladım ettim gecmiyor bi türlü böyle olan varmı sizler neler yapıyosunuz neler önerirsiniz 😔
Zeyyaleyyy ErdemSeda ahh bende çok çekiyorım resmen çenem uyuşuyor parol alıyorum bi tane birde karanfil koyuyorum canımm
Dilek-Can ErdemSeda benimde ağrıyor agrıyan disin oldugu tarafa yatiyorum geçiyor dayanılmaz bir acı 😐
ErdemSeda Zeyyaleyyy cok tesekkurler canım benim ben parol elimden geldikce icmeym diye direniyorum ama bu gidisle sonu ona dayancak gibi
Zeyyaleyyy ErdemSeda bende çok direndim doktorum günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi ama hiç kullanmadım günlerce direndim ama artık çenem resmen uyuşmuştu 😞😞😞
ErdemSeda Zeyyaleyyy Allahm yardımcımız olsun gercekten cok zor bi durum ağrıyı cekipte elden birsey gelmemesi 😔
16Hatice Eğer 2.trimester dönemindeyseniz doktora gidin bence. Benim de kanal tedavisi dişim sızlıyor bu ara. Ben de doktorumdan izin alıp gitmeyi düşünüyorum
ErdemSeda 16Hatice 2. Trimester döneminde gittim canım doktora elinizden geldigince dayanabiliyosaniz dayanın az kalmıs zamanınız demisti ama ozamanlar agrım falan hic biseyim yoktu ne zamanki ben 3.trimester dönemine girdim disimde sızlamalar ağrılar başladı zaten en cok bu dönemde olurmus ağrılar sızılar
MihricanA ErdemSeda Saat 5 ben ağrıdan uyuyamadim sol tarafim agriyor basima vuruyor karanfil yagi uyusturuyor o da uzun süreli değil gargara yaptim eczaci suyla karıştırıp yap dedi onun da faydasi yok 34. Haftadayim yarin kadin dogum hastanesindeki diş doktoruna gitcem sadece gebelere bakan ne diyecek bilmiyorum
ErdemSeda MihricanA biseyler önerirse lütfen benide bilgilendirirmisiniz en azından bende ona göre belki bi yol izlerm daha 1 ay var benim kontrol icin ne yazikki
ErdemSeda 16Hatice Aynen aynen 3.trimester dönemine girmeden gidin görünün kesinlikle cünkü bu dönemlerde baya bi ağrılar artıyo bebekte kalsiyumu emiyomus ya bu dönemde daha cok ondan dolayıda daha cok agrı sızı oluyo 😔
MihricanA ErdemSeda Antibiyotik ve parol verdi mudahalede bulunamayiz dogumdan sonrasini beklemen lazim dedi tuzlu suyla gargara yap falan dedi zaten hepsini denedim ise yaramadi ama 1 ayım kaldı sabretmek zorundayim 😣
16Hatice ErdemSeda teşekkür ederim canım o kadar da yememe içmeme dikkat ediyorum ama yetmiyor demek ki😝
ErdemSeda MihricanA Cok gecmis olsun valla cok zor bi durum ya bu durumda olmak yine sizin az kalmıs benim daha 11 haftam var Allah yardimcimiz olsun ama bence haplarıda kullanmayın surda ne kalmıs zaten😔
Almryse Bir arkadasim dis agrisindan dolayi doktoruna sorup disinol kullanmisti, pamukla agriyan disinin ustune koyuyosun uyusturuyomus, yutulmadigi icin sorun olmuyormus
ErdemSeda Almryse Kisiden kisiye degisebilir bu durum belki ona iyi gelir bzlere iyi gelmeye bilir o yuzden pek riske atamam sanirim.kendimi artik dogal yollarla bi sekilde idare etcem 😔