Aygul01 caglanurr Allah kolaylık versin canım. Kendini kasma. Kasmadan girersen rahat çıkarsın. Allah kurtarsın hayırlı doğumlar canım ☺️
Cansucasalin caglanurr yok kuzum benım doktorum Yıldız hanımdı izne ayrıldı şimdi , İlknur hanıma gidiyorum cok iyi bir doktor İlknur hanım mı alıcak sizi sezeryana birde birkaç sorum olucak isteğe bağlı mı oldun sezeryan ?
Cansucasalin caglanurr ve doğuma girmeden anestezi doktorunun muayenesinden geçtin mi ? Ekstra ücret aldılar mı bunun için 😘😘
Cansucasalin caglanurr aaa bana da anestezi doktoru bakacak ben doğum yaptığımız zaman veriyoruz zannediyordum 😌
Cansucasalin Beni de mutlaka bilgilendir dogum hakkında , amaliyat hakkında cok merak ediyorum ilgi alaka nasıl hastane odaları nasıl refakatcı durumu vs .😘
caglanurr Cansucasalin odalar temiz şimdilik ilgi alaka güzel en kısa sürede yazarım çıkınca ne zaman girecem bakalım normalde yarındı günüm
Cansucasalin caglanurr isteğe bağlı mı sezeryanın canım yoksa zorunlu mu , kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yaz mutlaka canım.. hayırlı doğumların olsun inşAllah💕
caglanurr Cansucasalin hem isteğe bağlı oldu hem zorunlu 😂 günü geçti gelmek bilmedi sezeryana karar verdik günümü aldım sancım başladı ölecem artık sancıdan
caglanurr Cansucasalin benim gibi bekleme ben bildiğin doğum sancısından kıvranıyorum su an güya sancı istemediğim için sezeryan istemiştim
Aygul01 Cansucasalin amma sordun ha 🤣 kadin doguma giriyorum dua edin diyor sen soru yağmuruna tuttun hey Allahim ya 😂
caglanurr Cansucasalin çıktım canım şükür bebekte bende iyiyiz ama sigara kullandığım için galiba anestezinin etkisi biraz çabuk geçti gibi geldi bana ağrım var bakalım