AselinAnnesii Kızlar kızım bugün pek sakın , dün misafirlikteydik biraz yoruldum ondan olabilir mi bugün bütün gün yatmama rağmen cok az hissettim böyle yasayanlar varmi yarin kontrolü m var?
Twinsmom48 AselinAnnesii benim fe bugün öyle dün tekmelerinden oturamadım bugün sakinler norma l galiba
ilaydanurhavvat AselinAnnesii aynen canım bnimde dün görümcelerim bizdeydi fazla yormadım kendimi ama yinede çok durgun bügün normalde maşallahı var balık gibidir ama bugun çok durgun iyi düşünüyorum iyi olsun ( iyi olduğunu hissedebiliyorum yinede bn burdayım annecim diyor ) ❤🙏🏻
Zeykem AselinAnnesii hep bursa bu haftalarda hareketın azaldıgını duyyorum suan 25iz bakalım bızde neler olucak
AselinAnnesii Annesininminigi olabilir canim bide ramazan geldi haliyle uyku bölünmesi felan oluyo vede uykulari düzene girdi dinleniyorlar 😊😊
Irmakgcgn Bende 29 oldum. Hic dinlenemiyorum ogretmenim cok.yogunum.ayrica evde de hic durmuyorum. Hissediyorum ama yavasladi endiseleniyorum. Benim hareket durumum dan dolayi mi acaba
MerveEltugral Benimde tam 28 haftalık oğluşum hareketleri yavaşladı geçen hafta çok hareketliydi ama bu hafta daha az hareketli 😕
AselinAnnesii MerveEltugral sürekli hareketli olcaklar diyr birşey yok ve artık uyuyup uyaniyorlar sıklıkla yapiyorlar bunu 😉
ilaydanurhavvat AselinAnnesii kötü düşünmek istemiyorum olabilir diyorum kendimi strese sokmaktan başka bi işe yaramaz karnıma baktığımda kalkıp iniyor elimin altına geliyor iyi çok şükür yarına düzelir diyorum ☺☺🙏🏻 Sağlıkla kıcağımıza alırız inşalşah yarın 29. Haftama girecem bi an önce sağ salim doğsunlar ❤
znurstnKaraca AselinAnnesii bende 26+4 üm geçen gün doktorum çok yorulduğun zamanlarda bebeğinde hareketleri azalır o yüzden çok yorulma demişti 😊
Nebiyeee Bende farkettim ben dahil birsuru kisi 27 28 haftalarda hareketlerde azalma diye post acmis bebisler bu ay yatiyormu acaba😂
znurstnKaraca AselinAnnesii evet canım haklısın ben oturup ağladığımı biliyorum bugün hiç hareket etmedi diye😁