Byby99 10 haftalık hamileyim ve uyku düzenim sıfır sıfır sıfır normal saatler de uyuyorum ama mutlaka gece 3 4 gibi uyanıyorum daha da uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor benim gibi olan anneler varmı? Neler yapıyorsunuz?
midekoruyucu Byby99 benim de bu aralar öyle maalesef 7+5 olduk bu gece hiç uyuyamadım zombi gibiyim 😑
Ozge5353 Byby99 bende felaket uyurdum başlarda birde calısıyordum akşam 7 sabah 7 uyuyordum😂 şuan 30. Haftam asıl uykusuzluk başladıı
666 Byby99 peki benimde aynı olmam gece uyku sıfır gözlerim agrıyor uykusuzluktan ama uyuyamıyorum ana gündüzde misler gibi uyuyorum 😭😀😀 manya bagladım yaaa ve 28 haftalım hamilelimin başından beri aynı durumdayım
MervErdo Ben de öyleydim uykusuzluktan tansiyonum düşerdi baş ağrısı da cabası geçiyo merak etmeyin şimdi de yataktan çıkmak istemiyorum
midekoruyucu Demetslt al benden de o kadar 😔 bazen uykuya dalıyorum bulantı ile uyanıyorum 😤 sonra gelde uyu
cagla792 Bende aynı durumdayım tüm gün uyku halindeyim gece bir uyanıyorum bir daha uyku yok 6+3 üz bizde. Ne yapacağım bilemiyorum yaa