Sezeniniz Merhaba canım sürekli fasfood tarzı şeyler çekiyor benm gibi bu durumu yaşayan anneller var mı acaba şuana kadar yemedim bir şekilde dayandım ama artık dayanmıycam galiba 🥺
Ayca28 Sezeniniz benim de çekiyor bende ayda 1-2 yiyorum bazen hiç . Baya araştırdım pişmiş gıdada sorun yok tabi bebeğim tat alması geliştiği için sebze yemeye çalışıyorum ama bazen aklıma düşünce dayanamıyorum tabi karar senin ama bi çok kişi arada yiyor belki yanında asitli içeçek içmezsen daha iyi hissedersin
Sevgi47 Sezeniniz Ben 26+5deyim sürekli yememek şartıyla çok canım çektiği zamanlarda evde kendim yapıp güvenle yiyorum ama dışarıdan alınan şeylere hiç güven olmaz kesinlikle almayın derim kendiniz yapın bebişlerimiz için en güvenlisi 😊
Sezeniniz Ayca28 ilk başlarda gelip geçer diye düşündüm ama geçmedi ☺️ Birde aklımdaki şu soru böyle şeyleri tek aşeren benmiyim diyede bir düşünce beni yiyip bitirmedi değil 🤗 sanırım ilk işim yemek olucak ☺️
Ayca28 Sezeniniz yiyebildiğimizden fazlasını çekiyorda. 😹 sağlıkla gelsiblerde yeter ki 🤲🏻🧡 evde yapabilmek çok iyi ama bazı şeyleri hiç yapamıyoruz ısıtılabşlcek şeylerse hamburger gi fırında bi 5dk ısıtıp yerseniz dışında mikropta kalmaz .
Sevgi47 Ben 26+5deyim sürekli yememek şartıyla çok canım çektiği zamanlarda evde kendim yapıp güvenle yiyorum ama dışarıdan alınan şeylere hiç güven olmaz kesinlikle almayın derim kendiniz yapın bebişlerimiz için en güvenlisi 😊