ZEhrA_94 AlevDemirel sizi hep doğuramıyorum postlarında görüyorum 😂 inşallah sağlıkla doğumunuzu yaparsınız 🙏
Mahir AlevDemirel 40+1 oldum bendede bisey yok etrafmdaki sacma insanlar beni korkutyo arayp daha olmadimi e bari hareket ediyormu diyolar normal deilmi yani 40. Haftayi gecmesi sizce?
AlevDemirel aysem2828 benimde sizin gibi bugün kontrolüm vardı yine sıfır sancı,cuma yatıyorum artık 😏hayırlısı hakkımızda
AlevDemirel tatlicianne çok fazla denediğim söylenemez ama denedik 😊 alttan hiç muayene edilmedi açıklık varmı hiç bilmiyorum cuma sabahı yatışım var ozaman bakacak 🤷♀️
Eylul58 AlevDemirel Çatı muayenesi yapıp açılmaya bakarsa doktor doğumu tetikleyebilir bence o şekilde, Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin 😊
tatlicianne AlevDemirel 36+6 da 3 cm açılmam vardı 39+5 e kadar bekledi🤭en son doğsun diye beraberlik oldu🙈 6 saat sonra doğdu 😂
AlevDemirel Eylul58 37.haftada söyledim yapmıyorum dedi şimdi tekrar söyleyip doktorla kötü olmak istemiyorum kaldı 2gün 😏 umarım herşey güzel olur
AlevDemirel Mahir çok normal.herşey birşey söyler kulak asmayın.herşey yolunda suyu, kalp atışı değil mi ?
Mahir AlevDemirel aynen pazartsi gittim dr hersey guzel yolunda dedi bide ben yurtdisimdayim burda yats yada sezeryanda vermiyorlar illa normalle dogurtcaklar sezeryan yok istege bagli herhanhi bi saglk problemi olmadkca cnm 🤷♀️
AlevDemirel Mahir aa öyle bir uygulamadan haberim yoktu,inşallah çok geçmeden gelirler kilo da artıyor çünkü,normal doğum zorlaşıyor .hayırlısı hakkımızda inş 🙏
Mahir AlevDemirel amin insalah canim allah yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza alalim insalah normalde dundu dogumum dr verdigi gun😂