Ozge20ulu Merhaba hamile yastığı alipta kullanan varmı acaba, uykuya geçerken dön dön bir saat rahat pozisyon arıyorum,
MinnieMouse Ozge20ulu ben yillarca o yastik olmadan nasil uyumusum dedim ya 😁 sadece hamilelikte degil normal zamanda da kullanilir. Asiri konforlu uyuyosun. Hamileyken zaten cok ihtiyacin oluyo. Saga don bacak arasi yao sola don bacak arasi yap. Hem konforlu hem guvenli yatis pozisyonu. Ah ah simdi kizim 5 aylik birak hamile yastigi normal yastikta uyuyamiyorum 🤣 ama onun rahatligini oyle cok ozledim ki 😍
Serifeisitmir Ozge20ulu canim kesinlikle al derim ben almadim evde kalabalik olacak diye o kadar pisman oldum ki anlatamam diger turlu cok daha zor oluyor bacak arana yastik koyuyorsun donerken onuda kontrol ediyorsun
Nagehanla Ben son haftalarımdayim erken doğum riskim olmasa alırdım . Uyurken pozisyon konusunda çok sıkıntı çektim
Merve1192 Ozge20ulu ben aldım hamileliğimin 12_13. Haftalarında iyiki de almışım çok rahat ediyorum hem belime hem karnıma destek oluyor şimdi doğuma az kaldı kızım doğunca da onunla yatarım gibi geliyor🙈😂
Ayca28 Ozge20ulu çalışırken kullandığım bi visco yastık vardı onu kullanıyorum bayadır ama sipariş verdim trendyoldan daha sonra emzirme yastığı da oluyormus o yüzden zararı olmaz uygun fiyatlı diye aldım .