hazal2131ds Merhaba.. 12+6 haftalık hamileyim. Kızlar saçlarım acayip dökülüyor. Hiç bişe kalmadı kelleşecem diye korkuyorum. Takviye decavit kullanıyorum, yeni başlattı doktorum. Acaba düzelir mi ?? Kimisinin gürleşiyor diyorlar !!!
Nisa2077 hazal2131ds omega takviyesi alabilirsin. Ben regenesis kullanıyorum ve saçlarım maşallah gürleşti bile. Trendyolda var yorumları oku istersen, doktoruna danışıp öyle kullan içine sinerse☺️
Serifeisitmir hazal2131ds https://instagram.com/diamondhairtr?igshid=c4mdth41pr11 Canim ven bu ürünü kullandım bayağı azalttı dokulmemi falan bir bak istersen
istanbul3434 hazal2131ds avuc avuc dokuluyordu kafamda sac kalmicak zannettim ama 20. haftadan sonra baya gürleşti. Imkam varsa organik bi sampuan kullanin bu donemde ben Yesil Anne organik argan yagli sampuandan cok memnun kaldim
ayminaninannesi hazal2131ds benmde aynı şekilde saç dökülmesi vardı trioid hastasıydım öyle dökülüyordu hamile kaldım yne dökülmeye devam etti suan 14+2 haftalığız galiba olur boyu dökülecek ama kel kalmadım çare bulamadım kestirdim en sonunda sana tavsiyem kısacık kestir doğuma kadar tekrar uzasın böylelikle dökülme de azaliyo 😂
seymaabyk Valla benim hamileliğin ilk başından beri dökülüyor kel olacam diye korkuyorum ama normalmiş 😂
hazal2131ds Nisa2077 omega 3 alıyorum ama gün aşırı efa daıly kullanıyorsum aylardır kullanıyorum hemde saçıma bi faydası olmadı. Dediğinizi duydum ona mı başlasam. Etkisini gördünüz demek
hazal2131ds Serifeisitmir bunu kullandım daha önce dıştan müdahelelerin pek faydasını görmedim. Hamilelikle alakalı sanırım, teşekkür ederim.
Nisa2077 hazal2131ds evet ben gördüm ve yorumlara bakılırsa çoğu kadın hamileliğin saçlarına yaradığını düşünmüş kimse o takviyenin etkili olabileceğini düşünmemiş ama gerçekten oluyor
hazal2131ds Nisa2077 az kaldı ztn efa, sizin dediğinizi alayım. Doktorum bana çiğnemeli bi omega3 verdi hiç haz etmem almadım o yüzden. Para tuzağı gibi geldi.
hazal2131ds ayminaninannesi zaten kısa ki daha önce kestirmiştim. Normalde çok gür değildi ama idare ediyordum. Şuan kellik oluştru dökülmekten. Doktoruma söyledim hiç ilgilenmedi ya.