Zeytingoz Merhaba hanımlar.henüz 6 haftalık hamileyim.ilk çocuğum 17 kg ciwarı we sürekli kucağıma gelmek istiyor.mecbur alıyorum sonrada kasığımda ağrı oluyor.acaba bana olumsuz etkisi olur mu bu durumun?
istanbul3434 Zeytingoz ikisi de evlat valla Allah guc kuvvet versin. Ama ilk 3 ay agir kaldirmayin dikkatli olmakta fayda var. Otururken kucaginiza alsaniz?
badecanisik Zeytingoz bende kıyamadm o hatayı yaptm baya ağrılarm var agır herşey yasak şuanda çocuk yukarı çıkana kadar 20 haftalığım şuan . Çok dikkat et eşinden destek al otururken kucağına alıp sev onuda mahrum bırakma kendinden…
Pinkfloydd Zeytingoz bende 9 haftalık hamileyim 17 aylık kızım var akşama kadar bogusuyoruz kucağımdan inmiyor tekme atıyor dediğin gibi agrı oluyo insallah sıkıntı olmaz dikkat edelim elimizden geldiği kadar aöa yapacak pek bisey yok 😱
misraerol Zeytingoz yaptgnz cok yanlış 17-18 kg dan bahsedyrz yeni bebegnze eziyet agır kaldırıp düşük yapanlar var doktor tembihliyor agır kaldırma diye yaptgnz cok riskli,…
Zeytingoz istanbul3434 istanbul3434 teşekkür ederim🙏Otururken yada farklı zamanlarda hep yanyana yada kucağımda aslında.yani,duygusal açlıktan yapmıyor.alışkanlık olmuş oto koltuğundan inecek yada binecek illa benim kaldırmamı istiyor merdiwen çıkacak illa anne kucağına al diyor .bunun gibi şeyler..yüreğim dayanmıyor kuzuma☺️
Itssoelif Zeytingoz yapmamanız lazım ama oyunla öğretin, illaki kendi kendine inip çıkmayı öğrenecek zaten, iki bebisli olacaksınız, kıymak değil, yetiştirmek bu aslında 😅
Nduru Cocugunuz kac yasinda konusarak anlatin. Otururken kucaginiza alin. Bir sey yapacaginda elinden tutun yureklendirin sen yapabilirsin oturabilirsin cikabilirsin inebilirsin fln diye alkislayin cok guclusun fln diyin. Cocuklar sever aslinda kendi islerini gorup takdir almayi. Ikisi de can sonucta karnindakini de dusunmelisin. Allah yardimcin olsun.
[silindi] misraerol sağlıklı bir gebelik ağır kaldırdı diye düşmez zaten sağlıksızdır ağır kaldırmak da sebep olur düşüğe
MinnieMouse Zeytingoz kucak istediginde onun seviyesine inip saril, ya da elinden tutup yanina oturt oturdugun yerde kucagina al. Ayaktayken kucak isterse mesela koltuga ilk kim gidicek diye ufak yarislar yapin beraber. Allah kolaylik guc kuvvet versin insallah.
Kaderimm Zeytingoz benim kızımda öyleydi cnm ona oturup anlattım seni kucağıma aldığım zaman kardeşin eziliyor içerde ağlıyor gibi şeyler soyldim sende bı oturup konuşmayı dene evet oda sevgi bekliyor cnm benim ister istemez belkide kıskanıyor ama bende işe yaradı şimdi ben alıyorum bazen kucağıma anne indir beni kardeşim ezilmesin diyor 😍😘