Deletedmom13 ya canımsin Allah razı olsun gerçekten moral oldun bana sınavlar bile aynı olabiliyormus demekki keşke benim eşimde bir iki aylığına gidip izne gelse bir yıl dediklerinde hastanede yıkıldım birde onun acısı yatakta hıçkıra hıçkıra ağladım halada ağlıyorum insanlar susturmaya çalışıyor beni ağlatmamaya çalışıyor ama boğazım düğümlendi artık gizli gixli ağlamak istemyrm tek beni hayata bağlayan eşim ve hayallerimiz herseyim alt üst oldu kimse beklemiyordu bende beklemiyordum böyle olmasını sana birşey sorcam olaydan iki gün önce ben çok az iğne ucu kadar kahvrengi akıntı yüzünden doktoruma gtmistim orda ultrsonda kese etrafına ve rahim duvarı vs. Bebeğe herşeye baktihersey Cook güzeldi erken doğum riskin yok dedi durduk yere sonra 23 Mart doğum yapma zamanın 10 gün öncede olabilir sonrada dedi Altan muanede etti ve orda kendimi Cook kastım akıntı sebebine bakacaktır uzun boru gibi bişe onla baktı sonra spekulum mu ne makas gibi onla baktı ama ıkınmami ve oksurmemi söyledi çatin müsait normal doğuma dedi yara falanda yok rahminde dedi ve akıntı enfeksiyon dedi fitil verdi bu Altan muane doğru mu sence 21 haftalık gebelik icin