Sevgi61_ Ben onur bey e gidiyordum kalabalik ve verdiği parali ilaclar yüzünden biraktim kirhan bey e gidiyorum biraz donuk ama en iyisi bencee bidee imperialin sahibi benim is arkadasimin babasi kirhana gitsin demiş suanlik bi sorun yok gibi 😊
Bebislerim svmeybgl 3 ay medicale gittim hasan beye doktora diyecek sözüm yok ...4. Katta odası 1 tane Minicik bir asansör var güya digeri tamir de aylardır ....her hafta gittiğimde asansör kapısında insanlar kavga ediyor. .zaten herkes hasta orda kimse kimseye tahammül edemiyor çalışanlar desen bi soru sor cevap için bekle dur ....
Elifdilara Bebislerim evet eskiden hulya hanim giris kattaydi bana cok kolaylik oluyordu.simdi asansör sorunu var ama digerini yapiyolar.benim dogumuma yetisir herhalde🙂)
Bebislerim Elifdilara ben de impèialde oğlum hstayken kaldım ...tek kişilik mi iki kişilik mi siz seciyorsunuz. ...yer yoksa bilemem ..Bugüne kadar bi sorun yaşamadım imperialde inşallah bugünden sonrada olmaz bi sorun
Bebislerim Elifdilara inşallah yetişir en son 15 mayısta gitmiştim yapıyorlardı hala yapilmadiysa doğuma yetişir insallah😁