Handant Hibor 5000 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.raporum olmasına rağmen 15 kutu için 500tl para ödedim eczaneye. Yakın zamanda bu ilacı alan varmı. Neden bu kadar yüksek ücretler alınıyor bilgisi olan varmı. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bebis38 Handant oglumda kullandim bir kuruş para ödemedim şuanda kullaniyorum yine ayni şekilde ücret ödemedim
Elifyali Handant neden para ödüyorsunz ki o igneleri kullananlar icin rapor çıkartılıyor ve ucret alinmiyor… Doktorunuzla görüşün
Handant Bebis38 Hibor mu kullanıyorsunuz peki? Gebelik dışında baska bir durum için kullanıyorsunuz değilmi. Bende de rapor var ama şuanda hangi eczaneye gitsem biri 700 biri 500 TL para istedi. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Bebis38 Handant canim hamilelikten dolayı kanimda pihtilaşma çıktı 2012 yilinda kullandim ücret ödemedim şuanda kullanıyorum hic ücret ödemedim iyice araştiriryazik günah eczaciyla konusun doktorla konusun belki onların bilgisi olur
Handant Dem forması satış birimi ile görüştüm. İlaç için farkın çıkması normal dediler. Ama ocak ayı ortası sonu gibi tekrar arayıp bilgi alabilirsiniz görüşmeler devam ediyormus sağlık bakanlığı ile. Siz nasıl aldınız ücretin bize vermediler de 😐
Handant Doktorla tekrar görüşüp tekrar burada yacagim. Kere görüştüm ama sigorta ile alakalı durum dedi eczanede aynısını söyledi. Hibor 5000 kullanıyoruz 3 gün önce 15 kutuya 500 TL ödedim maalesef. Almada zorundaydım maalesef. Ne yapacağımı bilemedim 😐