Esradaa Merhabalar 🖐🏽 32 haftalık hamileyim 3 gün sonra kontrolum var bebek kilosu ortalama kaç oluyo , sizinkiler kaç kilo 28 haftalıkken 1.200 dü iyi beslendim bakalm çok heyecanlıyım
Elifmslk Esradaa cumartesi gunu gıttım 32 haftalıktık 42 cm 1800 Du kilosu hersey normal dedı doktor bıdaha 35. Haftada gıdıcem bakalım kac kılo oluruz
gamzelim2234 @Esradaa bende 32 ye yeni girdim bir sonraki randevum 34 te.En son 30 da gitmiştim 1900 demişti doktor bakalım şimdi kaç kilo oldu çok merak ediyorum ☺️
Esradaa gamzelim2234 bnde merak ediyorum en son 4 hafta önceydi kontrol artık çok çabuk büyüyorlar ☺️
gamzelim2234 @Esradaa Evet hareketleri bile çok sert artık canımı yakıyor 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah bütün bebişler 😍
Burcinagiir Esradaa genetik dedi doktor bende babasıda uzunuz boyuna göre kilosu yerinde gidiyor dedi 3 bucuk hafta öndeyiz ☺️☺️
Kucukoglumm 32+0 2 hafta önce 1 haftalık gelişim geriliği vardı yarın kontrolüm var inşallah ilerlemiştir haftamız 👼
Mammimammi Esradaa 32+6 daydı son kontrolüm. Geçen hafta yani. 2150 grmış. Doktorum Bi tık zayıf ama sorun degil bu kadar dedi.