Sdakrbs d-b_2019 bende var ilk bebeğimde çatlatma iğnesiyle kaldım hemde ilk seferde doktorumda ilaçsız denememe fırsat vermedi belki iğnesizde olurdu. Şuan ikinci bebeğime hamileyim hiç tedaviye ihtiyaç duymadım şükür 🙏
Sdakrbs d-b_2019 polikistik d-b_2019 over kiloyla alakalı biraz çok kiloluysanız kısırlığa sebep oluyormuş
minikmucizemmmmmm Bende çikolata kisti var Eylül ayında teşhis kondu. 5 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoz. Doktor ilaç vermedi sadece folik asit kullan dedi. Henüz bişey yok bakalım inşallah olur beklemedeyiz🌸
Hatice35 minikmucizemmmmmm benimde sağda 3 cm solda 2 cm toplam beş cm çikolata kistim var doktor hem folik asit hem ilaç verdi genelde ilaç veriyorlar küçülmesi için inşallah Bi işe yarar
d-b_2019 Sdakrbs bende bugün doktora gittim kistin vardı zaten MR çekildi kan verdim perşembe günü alicam sonuçları nasıl bi tedavi başlıcaz bilmiyorum
Nurannnnn bigunanneolucak evet ilk ay çatlatma iğnesiyle denedi doktorum o ay bişey olmadı diğer ay klomen kullandırdı o ay hamile kaldım tabi ikisininde etkisiyle olmuştur şuan ikizlerime hamileyim
Suna26 d-b_2019 bende ikiside vardı 😐 çikolata kistinden ameliyat oldum 5 ay sonrada güzel haberi aldık şimdi son 25 günümüz kaldı oğlumla kavuşmaya 🤰🏻
d-b_2019 Kbr12 bende öyle düşünüyorum ama olmuyor gözümü kapatırken bebek uyanırken bebek 1 senedir olmuyor
Suna26 minikmucizemmmmmm 2 cm demişti doktor ama alınmasaydı hamile kalman mümkün görünmüyodu demişti
minikmucizemmmmmm Suna26 aa benim 5 cm ama bana ilaç bile vermedi 6 7 ay dene korunmadan dedi olmazsa gel tekrar dedi
Suna26 minikmucizemmmmmm benim ilk gittiğim doktorda müdahale edilecek bişey yok demişti bi ilaç bile yazmadan eve göndermişti sonra şimdiki doktorumu buldum normal gebesi yok zaten hep riskli gebeliklerle ilgileniyo ve kesinlikle güven veriyo demem o ki doktor çok önemli çok iyi araştır hangi konularda uzman olduğu çok önemli inşallah tez zamanda Rabbim sana da nasip eder canım benim 🥰 doktorun bize ilk şartı sabırdı sabret kendini Farklı konularla ilgilenmeye yönelt herşeyin en hayırlısı en güzeli olsun senin adına 🥰
Deletedmom59 d-b_2019 kilon insülin direncin ve adet düzensizliğin yoksa normal bir kadından farkın yok ama bunlar varsa hamile kalmak daha zor oluyor ben kiko veremediğim için tedavi de olamadım ama şuanda hamileyim daha yeni .
d-b_2019 Deletedmom59 5 aydır düzensiz adetim bu ay 3 gun gecikmeyle oldum diğer önce 4 ay 10 gun 4 gün 13 gün gecikmeyle oldum adet kilom vs. yok 1 senedir hamile kalamıyorum
Jiji-m d-b_2019 canim bn pcos hastasiyim bununla ilgili 4 doktora gittim hamile kalman zor dedi 5 ay sonra normal yolla hamile kaldm kafaya takma takinca olmuyo ☺️
d-b_2019 Jiji-m aşırı takmis durumdayım kendimi nasıl rahatlatmaliyim bilmiyoeum uyurken bebek düşüncesi gözümü açıkça bebek
Miskokulum35 d-b_2019 bende az miktarda po.vardı hamileliğe engel değilmiş çok şükür ilk bir ayda hamile kaldım