ErdemSeda senaksknaltn 27+3 gunluk hamileyim 1126 kiloymus bebegim bugün ögrendik haftasına göre gayet hersey normal dedi😊
nazargrmn senaksknaltn 22 haftada 661 gr dı yeşil sebzeler cevız avakado ve armut tüketin bol su ıcın ve yumurta süt ü ihmal etmeyin . suan 37+3. Üm ve yavaş yavaş doguma hazırlanıyoruz
Gamzecinar141119 Brcm02 peki şuan kaç kilo biliyomusunuz bende 29 + 1 deyim yarın kontrole gidicem acaba ortalama kaç kg olması lazım ya
Brcm02 senaksknaltn şuan bilmiyorum 32.haftada gideceğiz kontrole bende merak ediyorum 27 de 1100 gramdı
Brcm02 Gamzecinar141119 1 ay aralıklarla gittiğim için şuan kaç bilmiyorum 1 hafta sonra gideceğim bende merak ediyorum ☺️☺️
senaksknaltn Elifberk ayrım yapmıyorum açıkcası 😊 sebze, et, hamur işi, tatlı yiyorum ama genetik mi bilemedim babası da kilolu doğmuş korktum o yüzden
Mavis_ senaksknaltn 30 haftalıkken gittiğimde 1600 kiloydu. Perşembe gidicem 35 haftalık olacağız kaç kilo olduk bilmiyorum.Normalde kaç kilo olması gerekiyor acaba. ?
senaksknaltn Mavis_ açıkcası kaç kilo olması gerektiğini bilemedim o yüzden sizlere sorup karşılaştırmak istedim
Gamzecinar141119 senaksknaltn ben bugün kontrole gittim 29+3 teyim 1 kg 300 gram gibi ölçüm oldy gayet sağlıklıymış kilosuda iyiymiş sizde ona göre hesabınızı yapabilirsiniz isterseniz bu haftadan sonra sadece haftada 250 300 gram gram kadar alıyolarmış beslenmenize dikkat edin 🙏