Eylullllllllll21- Kızlar bilegimde sisiklik var ve oynatınca agiriyor gbi bugün fark ettm sisiklik var netten baktım kist yazıyor bir bilginiz varmı doktora gidersem birşey yapar mi hamileyim
GayeGkhn Eylullllllllll21- gangliyon kisti oluyor o canım bende yıllardır var doktora gitsen de bişi yapmıyorlar şirıngayla aldılar kaç defa yine çıkıyor ağrı yoksa dert etme 1 TL koy şişliğe güzelce bağla iniyor ağrı varsa da at kestanesiyle once ovala sonra 1 TL koy ve bağla
Gulgok Eylullllllllll21- 2 kez operasyon geçirdim bu kist sebebiyle. Genelikle bilgisayar kullanan ya da ağır kaldıran kişilerde oturuyor. Lokal şekilde iğne ile alınıyor ve sarılıyor. Her defasında yeniden cıktı ben de artık onunla yaşamayı öğrendim
Eylullllllllll21- GayeGkhn neyden oluyor ki iki ay önce bileğim agiriyordu kapı kolunu indiremiyordum burkmuştum sandım bugün de elimi bükünce baktım şiş bi zararı yoktur inşallah başka kötü birseye cevirmesnde, arada agiriyor valla 😞
GayeGkhn Eylullllllllll21- zorlamadan kaynaklı olduğunu söylemişti doktor bana ama hiç bir zararı yok ağrısı çekilmiyor sadece o da at kestanesi ile geçiyor. Benim şişlik dönem dönem iniyor kendiliğinden yok oluyor özellikle yüzdüğüm zamanlar ama sonra yine çıkıyor. Zorlamamaya çalış ve para bağla iner kendiliğinden
Rabis93 Eylullllllllll21- bende de bir anda çıktı doktora gitmiştim bir sene boyunca kaldı top gibi elimin üstünde oynuyordu..bir yıl sonra kendi kendine kayboldu ama benim sol eliimdeydi o elimi pek kullanmadığım için çok ağrım olmuyordu çok geçmiş olsun
Ztrkgul Ganglion kisti benimde cikmisti bilegimde agri da yapiyordu. Celik bileklik filan kullandım gecmedi. Hamile kalinca kendiliginden kayboldu.
Eylullllllllll21- Gulgok allah korusun sonradan başka hastalığa cevirmesnde zararsızsa kalsn gece elimin ağrısıyla uyandım ortopediye gideyim dedim de hamileyim die birşey de yapmazlar
Gulgok Eylullllllllll21- Arkadaşlar da önermiş, para koyup sarın bileginizi bir süre bu şekilde kullanın etkisi olursa doğuma kadar idare eder sizi
Yorgunhamile Bende de çıktı iki bileğimde çok fazla kalsiyum aldığım için deli gibi süt içiyordum çünkü doğumdan sonra geçti kalsiyumu kestim tabi hamileyken.korkulacak bişey değil
Eylullllllllll21- Rabis93 evet saği kullanıyorum gece hareketsiz kalınca agirmaya başlıyor inşallah kendiliğinden geçer benimde bebekte doğunca zorlanırım bu gidişle