YagmurAnnesi Bernadoruk Gizemin.kokulutaslari diye bir sayfa var canim instagramda. Arkadasim guvenebilirsin. Bende arkadasima kokulutas yaptiriyorum. Çerceve yapacak icinde de nazar duasi ve ayetel kursi olacak 2 cesit yaptiracagim bu sekilde. Bi bak istersen
Sinemce Bernadoruk Merhaba biz bu sayfada yaptırdık.Sayfa sahibi inanılmaz ilgili ve yardımsever bir bayan isterseniz inceleyin 🤗🤗https://www.instagram.com/bayan_pirlanta
Fatmafatma Bernadoruk tanesi 4 liraydi herlde cok hatrlayamadm ben cok yaptrmadim 15 adetti ztn indirim flnda yapiyorlar ornegin 75 se duz 70 yapiyor
1anne2bebek__ Bernadoruk keceli_hayellerim sayfasına yaptırdım instagramda. Çok memnun kaldım çok ilgili biri hemde tam tarihinde sorunsuz gönderdi.
Ayysny Bernadoruk ben darüşşafaka dan yaptırdım biraz daha pahalı tabii ki ama bi amacı var diye düşündüm 🙏🏽 Tavsiye ederim çok çok güzeller😀
Adakus Bernadoruk instagramda erkhobi diye bir sayfa var çok ucuz a vardı sepetleri de var sunum için 1 tl den istedipin kadara var ben ordan yaptıracam