Ozayy Eliffelis erken başlamış doktoruna danış erkem doğum olabilir sancılar toplanmalar felan takipte kalmasın hep
Eylul2018 Benimde kasılmam fazla oluyor ve oturup kalktığımda vajina kemiklerim kırılacak gibi çok ağrı yapıyor yürüyemiyorum bu sürekli oluyor 32 haftadayım bende
1MelekAnnesi_ Eylul2018 canım magnezyum kullanıyomsn bendede oyle oluyodu bacaklarıma kramp gırıyodu magnezyum yazdı onu ıctm sankı gectı
Gulsaharal Nese1453 biraz doktordan doktora değişiyor galiba 😂😂 ama hissediyorum bu kız fena çok durmaz 😂
Eliffelis 1MelekAnnesi_ bna yazmadı söyledim kasılma normaldr dedi 🙄 ama bir annemizde doktor bna normal dedi erken doğumum oldu dedi ondan endişelendm
Eylul2018 1MelekAnnesi_ magnezyum verdi doktor ama ben kullanmıyorum midemi bozdu doktor değişmedi de ilacı o yüzden kullanmak istemedim bugün kontrol de oda sordu magnezyum kullan dedi ağrılar için
1MelekAnnesi_ Eliffelis yok canım erken dogum olmaz boyle seyler getirme aklına hıc. Her hamıle de oluyo yazmadıysa sende madensuyu ıc aksamları oda iyi gelır. Bendede haftalarca sürdü 38 haftadaym hala da oluyo yani normal
S-r-p Eliffelis ah canım benim benim de o haftalarda hep kendini kastı eşimin ailesi maalesef benim bebeğimi öldürmek için her yolu denedi stres aşırı etkiliyor bak benim bebeğim 33 te doğmaya çalıştı yaşadıklarımı bi ben bilirim uzak tut herkesi kendinden olan bize oluyo
Eliffelis S-r-p uzak tutamıyorum ki anneleriyle yaşıyorm her tartışmamzda karışıyorlar hep burdalar 😒