Berfin2121 0Cerenk son adetiniz nezamandi ve nezaman yumurtlama gördünüz çünkü ben 8de adet gördüm 20de yumurtlama yarın doktora gidecem hamile olup olmamam kanda çıkar mı
0Cerenk Berfin2121 canım o kısmı tam bilemiyorum hatırlamıyorum ama adetime 5 ya da 6 gün vardı, 3 haftalık gebeliğim kaset 5 tl lik testle silik çizgiyi görmüştüm, 39 değerle de çıkmıştı kanda aynı gün.
balpetegiii Kubra_6 yaaaa keşkeee😍 ben 6 aylık evliyim ve yaşım daha 21 ama istiyorum ya rabbimin ne zaman vereceği hiç belli olmaz 6 aydır hiç korunmadım ama olmayınca olmuyormuş 🤷♀️ Allah senin de benim de tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın 🤲
Berfin2121 0Cerenk benim oglumda da 4gün önce yapmiştim silik çıkmişti kanda da 240çıkmıştı ama ozamanlar yumurtlama hakında bilgim yoktu burdaki postlarda dölenmeden 14gün sonra beli oluyormuş teste ondan sormak istedim
Suna11 Kubra_6 Ben 10 aydır deniyorum canım artık stres gittikçe artıyor ilk kez bu kadar çok üstünde durdum sanırım. Yine olmazsa artık doktor yolu göründü bize 😊 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️🙏🏻
Kubra_6 Suna11 amin canım bende bu ay olmazsa mecburen doktora gideceğim. Birde 5 senelik evli olunca artık etrafındakiler eeee artık bebek yok mu diyo stres yapıyorum iyice. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim en kısa sürede güzel haberleri alırız umarım 🙏🏻
Suna11 Kubra_6 İnşallah gerek kalmaz doktora gitmene yani inşallah ultrasona falan girmek için gidersin 😍
derindemir Kubra_6 aynı şeyi bende yaşadım.geçen ay ilk defa denedik ama o kadar stresli ve gamilelik odaklıydım ki sonuç hüsran oldu.bu ay biraz daha rahatım.hayırlı haberleri alırız inş bu ay🤲🏻
Kubra_6 Yeppudaa yok canım hiç görmedim. Çok mu kafana takıyorsun acaba ondan görüyor olabilir misin.
Kubra_6 NurEto ümidimizi kaybetmiyoruz canım 😍 bu ay olmazsa bi sonraki ay o güzel haberi alırsın inşallah 🙏🏻
NurEto Kubra_6 inş canm hayırlısı 3 yıldır zaten her ay bi ümitle bekliyorum ocakta bi çift çizgi gördüm oda kimyasal oldu sonrasnda yok nerdeyse 1 yıl oldu nasip