Mnk2 Kizlar kafamı çok kurcalamaya başladı doktor bebegin gelisimi durmus dedi bunun için 2 doktora gittim uni de gerek duymadılar önlem almaya benim doktorm da hala çok geride diyor bütün ultrasyonlar farkli farkli cikiyor 2240 renkli ultrasyonda çıktı 3 gun once 2600 ünide çıkmıştı gecrn hafta bu haftada doktorm da 2717 gr cikti 38+4 um dün doktorum yatış yapmami söyledi dogum icin ben kabul etmedim son 1 2 hafta kendi sancimi beklicem dedim hata mi yaptm bilmiyorm ya karninda ölürse dedi ama zehirlenme de yapmiyorms hiçbir problem yok bence napmaliym icim yanıyor son haftalara geldim bisey olur diye cok korkmays basladim hic icimde kötü bir his de yok ama iste korku sardi bian bence
mercimeginanne Mnk2 zaten 38. Haftalar ideal doğum süreleri değil mi keşke doktorunuzu dinleseydiniz. Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla doğurup kucağınıza alın inşallah
Mnk2 Mnk2 bir kac haftq önce de bununla ilgili bir post açmıştım gelisimin durmasının ne gibi zararlar verebilecegini bilmiyordm burada öğrenmiştim çok korkmustm son haftalarda kaybetmekten oyle cok korkuyorum ki 😢
DaisyMom Mnk2 zaten 38+4 e gelmissin canim bebeginin de gelisimi durmus doktorda yatisi onermis.Doktoru dinlenmelisin.Karninda 1 2 hafta daha dursa cok asiri bir kilo almicak.Bebegini tehlikeye atma doktorunu dinle🌸
Deletedmom15 Mnk2 ne olursa olsn doktorua guveniyosan dediğini yap allah esirgesin karninda vefat etse kendini suclarsn hem 38. 3 kilo alti dogan bebek cok oluyo canim iyi dusun oyle karar ver
Mnk2 mercimeginanne DaisyMom Atesem#11760770 Yelizimmmm3447 Cok kararsiz kaldim 2 yasinda oglum var bırakamıyorum da kimseye onu birakmak istemiyorum hem hic acilma suyum vs hicbisey yok kanala yerlesmismi diye bakti doktorm henüz yerlesmemis te ben hastnede en fazla 1 gun kalip cikmak istiyorum oglum iicin ama dedignz gibi bisey olursa asla affetmem kendimi hic icimde kötü his yok ta anneler hissetmezmi ya 😔
Yelizimmmm3447 Bence yatış yap çok erken bir doğum değil önemli olan bebeğine sağlıklı kavuşmak değilmi
Fatmamuduk Mnk2 Doktorunuz uyarıları yapmış, gerisi sizin elinizde olan bişey, 38hafta ideal bi doğum haftası, Rabbim yardımcın olsun
Mervetekmn Mnk2 bence doktoru dinle canım sonra sıkıntı falan olur allah korusun vicdan azabı çekersin sonuçta bıldıgı varkı oyle dedi
mercimeginanne Mnk2 canım gebelik öyle bişey ki bebek iyi olsa da kötü olsa da anlayamıyoruz ki gizli bir kutu gibi. Doktorun gerek görmese yatış demezdi bence. Tabi senin bileceğin iş ama doktora güvenmelisin. Zaten koronadan dolayı fazla yatırmıyorlar hastane de. Hakkında hayırlısı olsun
DaisyMom Mnk2 iyide sezeryanla 2 gun bekletmiyorlarki.Ameliyattan sonra gazini bebrk gazini cikartinca birakiyorlar 1 gun kaliyorsun.Bence cok yanlis yoldan gidiyorsun.Acilma suyun olmayabilir.Ama gelisimi durmus bir bebek var.Neden riske atmayi seciyorsun ki.Hissetmeye bilirsin.Yine de sen bilirsin.Karar senin ❤biz sezeryanli annelerin ne gunahi var o zaman benim bebegim de 38 de alincak ben bunu dert etmiyorum.Daha erken alinmasindansa bu hafta gayet ideal sezeryan icin.
Rabiakoksal Mnk2 bence beklemekle çok iyi yapmışsınız bi tanıdığımın bebeğini sezeryanla erken aldıkları için şu an yaşıtlarından bir sene geride gidiyo anne karnında ki bir dakika bile çok önemli. Allah sağlıkla sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağına inanıyorum. Ayrıca bazı doktorlar normal doğumla uğraşmak istemiyo. Diğer hastahanede sonuçlarınız normal çıkmış o yüzden beklediğiniz çok iyi olmuş bence.
Mnk2 Rabiakoksal zaten kırk olmaya 1 hafta kaldi haftya cuma tam 40 hafta olcak bolca yürüyüş yap hurma ye ozamn dogur dedi bende cok cok yürüyorum ama bebegini son haftada kaybedenlei duyunca icim yanıyor Allah o acıyı yasatmasin 🤲😔
mercimeginanne Rabiakoksal çocuktaki bence başka problemdir sonuçta bir sürü sezeryanlı bebek var ve gayet sağlıklılar ve yaşıtlarıyla aynılar. Bunundirek sezeryana bağlamamak lazım. Çok çok erkenden alınan ikizler var bizde de 6. Aylarında doğdular sezeryanla maşallah Allaha şükür zehir gibi ikiside
Rabiakoksal Mnk2 Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz iyi düşünün iyi olsun Allahım hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin birde yer silmekle squat yapmakta işe yarıyomuş ☺️
Rabiakoksal mercimeginanne evet doğru söylüyosunuz ama yinede bilmiyorum böyle bir şeyle karşılaştığım için sadece söylemek istedim
Mnk2 DaisyMom hayır yanlış anladınız sezeryanla degil normal dogumu başlatacaklar suni sanci ile sezeryanla alsalar tabiki kabul ederm suni sanci ilk dogumda 3 saat gordm 3 saat çok az gibi geliyor suan belkide gunlerce cektirceklr sanciyi böyle olursa toparlanmam cok zor olacak 2 cocuguma da yetemiyecegim gibi hissediyorum
Beyzan Mnk2 canım benim zaten gelişeceği kadar gelişmiş son 1 2 haftada kilo almıyor o kadar kendini doğuma hazırlıyor.su na sağlıkli ve gelişmiş bence doktorunu dinle gerçekten sıkıntılı bir durum da oluşabilir. Normal doğum istemen çok normal ama kader kismet ve her şeyin başı sağlık.ben pilatese gittim sürekli yürüyüşler hurmalar şu bu derken 39. Haftada sezaryen e alındım ve bebebim de ben de ssglikliyiz çok şükür.
Beyzan Mnk2 eee daha iyi işte mis gibi hemen de toparlanirsin. Benim de 20 aylık oğlum var ilk doğum sezeryan. Sırf hemen toparlanma olması için ssvd yaptiran doktora geçiş yaptım
Erdem21 Mnk2 neden yok dedi ki bende 38 haftada doğum yaptım. Bebek 3kilo 50gramdi. Bir hafta içinde 2500 kiloya düştü. Ama çok şükür sağlıklıydi. Keşke risk almasaydin Ama herşey olacağına varıyor. Rabbim kucağına almayı nasip etsin