Zeyno1309 40+1 olduk hala tık yok paşanın gelmeye niyeti yok karnımın alt tarafı çok acıyor sızlıyor oturup kalkamıyorum doğumun başlaması için evde ne yapabilirim.
Elfynsmr Zeyno1309 squat, merdiven inip çıkmak, bide burada denk geldim temizlik yaparken yerleri elle silmek , sıcak duş , hurma ananas yemek , ahududu yaprağının çayı
Buseumut2011 Zeyno1309 pilates topunuz varsa internette normal Doğuma yardımcı hareketler var onları yapım top desteklediği için hareket esnasında zorlanmıyosunuz biyere tutunarak mesela kapı kolu gibi yada duvara yaslanıp squat yapın bol bol yürümeye çalışın hurma yiyin müzik açın dans edin pozitif olun😉 kendinize ve bebeğinize inanın kendinizi rahatlatın stres yapmayın son anlar daha sabırsız oluyomuş insan ama bu kadar beklediniz çok az kaldı sabredin ☺️ bildiğim araştırdığım bu kadar. Umarım herşey yolunda gider sağlıkla zamanı geldiğinde bebeğinizi kucağınıza alırsınız allah hepimize bir avazda çabucak doğurmayı nasip etsin allah yardımcımız olsun🤲
Zeyno1309 Buseumut2011 çok teşekkür ediyorum önerileriniz için evet son zaman artık iyice sabrım kesildi bide hareket ederken falan çok canım acıyor bian önce doğsun istiyorum sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Buseumut2011 Zeyno1309 doğrudur benim şuan bile rahim büyümesinden ara ara sancım oluyo o bile yetiyo bana 🤭 ama normal Doğum için yer çekimine meydan okumak gerekiyomuş yani hareketsiz kalmak iyi değilmiş bol bol bebeği Rahime doğru ittirecek hareketler yapmak ve yürümek gerekiyomuş bide takip ettiğim doktorlardan perine masajı yapın diye bi öneri duymuştum yapabilirseniz internette nasıl yapıldığını araştırın oda faydalı oluyomuş baya 😉