Aye_03 Kızlar dün kan verdim hcg degerim 600 çıktı ama hiç Bi mide bulantım Fln yok sadece gögüslerm çok hasas daha erken mi
Busra34ybg Aye_03 canım herkeste belirtiler aynı olmayabiliyor ben 8. Haftadan sonra bulantı yaşamaya başladım göğüs hassasiyetim çok az var 20. Haftadayım bide düşün benim adet belirtileri vardı kasık ve bel ağrısı adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim
Aye_03 Busra34ybg ara ara belime agrıyo benimde ama iki kaybım var çok korkuyorum kan pıhtılaşması çıktı
ozlem-t Herkesin bünyesine göre belirtiler farklılık gösteriyor, endişelenmeyin. Ben de tüm hamilelik belirtileri var. Ama hala bi sonuca varamadım. Tamamen yapı meselesi!☺️😁
Busra34ybg Aye_03 korkma canım doktora git zaten ilaca başlar o erken önlem alırsan bisey olmaz Allah’ın izniyle çok duydum çünkü kan sulandırıcı iğne falan kullananlar var vakit kaybetmeden doktorunla görüş derim
Aye_03 Busra34ybg gittim canm gttim koşa koşa gttm korkuma başladık hem igne hem progestan haftaya pazartesi netleşir şimdi daha çok erken dedi doktor
Busra34ybg Aye_03 hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım sağlıkla bebeğini kucağına aldığın günleride görürsün inşallah dua et rabbim hayırlısını versin ❤️