annepanda Esrae2 ben 2 isimle seslenilecegini dusunmüyorum. Ama gunluk evde severken balimm diye seslenecegim kesin.. 😍 yani 2 si ayni anda olmasada 1 isme ağirlik verilmeyecek. 2side eşit kullanilacak..
Milena20 Esrae2 hiç eskimeyen her döneme uygun bir isim yani küçücük bebeğe de yakışıyor olgun kadına da yaşlı bir teyzeyede 😀 çok da güzel bir isim bizim kızımızın adı da Zeynep Milena olacak nasipse 🌸
uykusuzbirben zeratzelal kesinlikle katılıyorum bende hep aynı şeyi diyorum kendi adım olmasa kızıma bu ismi koyardım die isim bulmakta çok zorlandım çnkü başka isim kalmamş gbi geliyo bana nedense 😊
babyackgz Esrae2 benim eşimde çok istedi kıramadım zeynep mila’ya karar verdik 🤷🏼♀️ bence zeynep modası geçmeyen nadir isimlerden
Ozge20ulu Esrae2 ben çok seviyorum , okul öncesi öğretmeniyim bu güne kadar ki tanıdığım zeynepler öğrenci olarak hep tatlı kizlardi , ❤️ama tabiyji seninde içine sinmeli
zeynos07 Bende kesinlikle ismine aşık biri olarak kızımın adını koymak isterdim :) çok naif ve gerçekten modası geçmeyen nadir isimlerden :) kızımın adı Elif zümra olacak babasını ikna etsem zeynep zümra koyacaktım ama olmadı 😂
Sirinanne1 Benim kendi ismim zeynep. Ve kızımın adınıda zeynep alya koyucaz nasipse 😍 çok güzel ve eskimeyen bir isim oyüzden koymak istedim ❤️
Gzmal Esrae2 benimde 3. Çocuğum oğlum kardeşinin ismi olarak Zeynep’i sundu bize Allah’ın izniyle Zeynep Dua olacak 🤲 bence babası güzel bi isim seçmiş 👍🏻