Elifberk Anneler napıyorsunuz kahve içiyor musunuz ben ayda bir kere nadir içiyorum bazen 2 ay da bir 5 aylık hamileyim belki 3 defa içmişimdir sizler napiyosunuz zararlı mı sizce
acemiii Elifberk Kafeinsiz Mehmet efendi var gri paket onu öneririm…Ben aşırı titiz bi hamile değilim ama kahve çaya ilk 6 ay dikkat ettim..Fazlası zarar
glnzem Elifberk günlük kafein oranı var hamileler için sanırım 200 mg dı yani 3 fincan Türk kahvesine bedel. İçeriğinde kafein olan gıdaları araştırıp kendinize o şekilde sınırlayabilirsiniz.
Kubosunyavrusu Elifberk ağzıma bile sürmüyorum canım öyle tiksindim ki kokusuna tahammül edemiyorum. Normalde 1 veya 2 tane içerdim günde 🐥
1235 Elifberk ilk 6 ay içmedim canımda çekmedi şimdi istiyorum biraz metabolizmayı çalıştırıldığı içinde alıyorum benim doktorumda bir fincan için sıkıntı olmaz dedi kafeinsiz de içebilirsin pek fark yok aralarında tat olarak
Elifberk acemiii Haklisiniz o kadar nadir içiyorum ki 2 ayda bir kere belki çünkü zaten kahveyle aram yok
ikizlerimveben Haftasonu eşime eşlik ediyorum o da bitirmiyorum fincanı 2-3 yudum alıyorum . Doktorum bi kısıtlamamız yok günde 1-2 bardak çay kahve içebilirsin demişti ama ben yinede içmiyorum çok.
acemiii Elifberk hiç birşey olmaz çay tüketimimi kısıtlamıştım ben çok içtiğim için..o kadar az kahveden birşey olmaz doktorlar da onaylıyor
dogamoms Elifberk hamilelik hastalık değilki ve 3 5 gün değil. 2. Gebeliğim ilkinde de içtim şimdide günde 1 tane içiyorm çnkü kahveyi seviyorm ve günde 2 fincana kadar zararı yok.
Mervetekmn Elifberk ilk 3 ay kadın doğum doktorum diyetisyenim diyabet doktorum önermedi 3.aydan sonra günde 1fincan sekersız sorun olmayacağını soylemıslerdı suan 34+5 içiyorum çok şükür sorun yok
Zuzua Mervetekmn canim bnde gebelik sekeri var ama sanki sekersiz turk kahvesi bana iyi gelyo.sekerimi dengeliyor. Sekeri olumsuz mu etkiliyomus net bilginiz var mi ?acaba ben kendimimi kandryorum . Hamilelik onceside icerdim turk kahvesi.
Busrayaldiz Hergun şekersiz 1 tane içiyorum. Yani en büyük bağımlılığım doktor da kısıtlama getirmedi.
koala06 Elifberk O kadar seviyorum ki kahveyi. Hamile olmadan önce çok içerdim şimdi ise Her gün 1 fincan turk kahvesi içiyorum sadece çay falan hiç içmiyorum aram yok zaten. Doktor günde 2 fincan kahve 2 bardak ta açık çay içebilirsin desi. Ama ben sadece 1 fincan kahve içiyorum
Baobap Elifberk günde bir fincan kahve serbest. Ben kahve aşığıydım o yüzden gebelik öncesi gebe kalınca ben napıcam diye çok araştırdım🙈 günde bir fincanı gönül rahatlığıyla içebilirsiniz. Ben tiksindim bu arada😄 3 ay oldu ağzıma sürmedim hayatta en sevdiğim şeyi😄
Kimkibu Elifberk doktorum günde 2 fincan türk kahvesi içebileceğimi söyledi bende günde bir tane içiyorum.. diğer khveler için içmemeye çalış cok demişti mesel filtre kahve yüksek oranları olduğu için