idiloska Merhaba 9+4’üm. Bulantım çok arada bir istifram oluyor, bu hafta çok duygusalım, bulantılar yemek yiyememe iştahsızlık da çok moralimi bozuyor, bugün baya ağladım. Benim gibi duygusal, duygu durumu değişik olan var mi?
Merrvvee idiloska bende çok duygusalım bu aralar herşeye ağlıyorum zaten 🙈 ama sana tavsiyem kendini öyle üzecek şekilde ağlama bebeğe çok etki ediyor ve oda hissediyor bi kaç damla gözyaşından birşey olmaz ama çok üzülecek şekilde ağlama 🌼
Kubra-1990 idiloska ben de 9+2 haftalık hamileyim ben de bulantı, halsizlik ve baş agrısı, kokulara karşı hassasiyet ve aşırı duygusal ve sinirli ruh hali ikinci gebeliğim kaçıncı haftada biter acaba diğerinde 14 haftalıkken bitmişti şimdi gün sayıyorum
Mercimekmom idiloska bende öyleydim çok güzel hareketler bunlara ağlamış insanım yani 😂 ama 15 de işler değişiyor resmen iştehınız açılıyor geçe bile yemek istiyorsunuz 😬
idiloska Merrvvee baya ağladım bugün, bi de yeni evliyim. Evlenir evlenmez gebe kaldım. Eşim çok iyi anlayışlı, hiç bişey yapamıyorum üzülüp ağlıyorum, yemek yiyemiyorum bebek beslenemiyor diye ağlıyorum.
idiloska Kubra-1990 sinirden ziyade üzülme benim, halsizim evde iş yapamıyorum, yemek yapamıyorum, yardımcı geliyor aciz gibi hissediyorum. Çalışamıyorum bile evden freelance çalışırdım onu bile yapamıyorum.
Merrvvee idiloska canım bebek zaten ilk 3 yada 4 ay anneden besleniyor ondan sonra senin yediklerinden besleniyor kendini üzme lütfen bu yüzden geçen hafta kanamam oldu ve doktorum çok üzülmüş stres yapmışsın dedi Allahtan bebeğime bişey olmadı ama ben çok pişman oldum bilemiyorsun çünkü ne olacağını bundan sonra da öyle birşey takmamaya çalışıyorum sende öyle yap 🌼
idiloska Merrvvee sabah kalkıyorum eyvah bulantı nasıl kahvaltı yapacağım, evde yemek pişiyor kokuyor, saçma sapan şeyleri sorun yapıyorum.
Merrvvee idiloska ah canım benim bulantı bendede çok oluyor ama bu kadar stres yapmak normal değil daha bebeğin ufacıcık sonra nasıl üzüleceksin saçma sapan şeylere üzülmüşüm diye
idiloska Merrvvee doktorumdan memnun değilim değiştireceğim. Kussan da yiyeceksin, sen anne olacaksın annelik kolay değil diye şeyler söylüyor bunları hepimiz biliyoruz ama sert dilli ve rahatsız oluyorum.
Merrvvee idiloska ozaman doktorunu değiştirmelisin sana daha çok moral vermesi gerekiyor doktorun bizde keyfimizden yemiyor içmiyor değiliz tabii..
Haticeyuce31 idiloska ben su an ağlıyorum instada bi video gordum baksana asla ağlanacak bir durum değil ama iste bide gelin bize sorun 😂 ağlamaya yer arıyoruz resmen Bende 9+2yim kusmq bir kere oldu ama bulantı hissi bas donmesi ve iştahsızlık var aslında açım ama bulantilardan falan bir kaşık bisey gitmiyor ağzıma 🤷♀️
idiloska Haticeyuce31 aynen benim de öyle oh çok şükür yalnız değilmişim. Delirdim mi acaba diye korkuyorum.
Haticeyuce31 idiloska yok yok bacım merak etme benim eşimle oglumdanda o kadar alismiski aksam dizi film izlerken Gene noldu kiz niye agliyon en iyisi biz oturmadan pa ket havlu kağıdı yanımızda bulunduralim diyor gülüyoruz ya 😂😂