Leylayunus Selam kızlar peşpeşe yaşadığığım üçüncü gebeliğim ilk ikisi isteyerek üçüncü kazâra oldu 34 haftalık hamileyim sizce doğumdan sonra %100 korunma yöntemleri nelerdir spiral taktırmayı düşünüyorum yeterli olurmu acaba çok korkuyorum
Elfynsmr Leylayunus spiralde de diğerleri gibi %100 koruyuculuğu yok amca %100 olması için kordonları bağlatmanız lazım. Ama bende spiral taktırcam hap kullanamam prezervatif e güvenemem eşime güvenmiyorum hiç çünkğ erkekler pek kabul etmiyor
Mihre Leylayunus Hiçbir koruma yöntemi 💯 değildir. Spiral ile de hamile kalan nice kadınlar var. Nasip🤷🏻♀️
halitefe Leylayunus iki taraflı korunmanın lazım yoksa hiç bişey yüzde yüz korumaz hem eşiniz hem sizin korunmanın lazım
Buyrenk Ben 8 sene spiralle korundum spirallede her yüz kadından biri hamile kalıyomuş ama hep dedim ki o yüz kadından biri ben olcaksam başımla beraber rabbim verdi der seve seve doğururum ben tavsiye ederim çok rahat ama her vücut kabuletmiyor dene
Leylayunus Buyrenk herhangi bi sıkıntı yaşadınızmı çevremdekiler bazen korkutuyo spiral zararlı diye ama mecburen taktırmam lazım eşimde korunursa kafam rahat eder diye düşünüyorum bide özelde taktırcam ücreti nekadardır bilginiz varmı
okroya Eğer birdaha kesinlikle hamilelik düşünmüyosanız siz ya da eşiniz tüplerinizi bağlatın. Bağlattıktan sonra hamilelik isterseniz sadece tüp bebek yöntemini deneyebiliyosunuz
Buyrenk Leylayunus yok korkmayın bende sadece biraz adet günlerimi uzatmıştı kanamam normalde azdı o varken çok olurdu ben 8 sene önce 300 e taktırmıştım Özellerde pahalı oluyo aslında sağlık ocakları takıyo bi görüşün
okroya Leylayunus oluyor doğum şekli ile alakası yok normal sezeryan farketmiyor. Gebe okulunda verildi bu eğitim orda öğrendik