Busrabdullah_123 Son haftalarda som ayalarda benim gib8 aksama kadar ayakta olup akşam olunca yorgunluktan ölenler burdami😅😅
Gayeninannesiyesim Busrabdullah_123 Benimde sabah evin içinde yürürken belime bir ağrı girdi ayağıma basamiyrum zor yürüyorum bebekten mi yoksa ani bir hareket mi desem ama anı hareket de yapmadım bilmiyorum valla yoluma yuruyecek halim yok belim kopuyor resmen
Busrabdullah_123 Dilanilngi pek sanmıyorum ama yinede tabiki sağlıklı bir şekilde kucagimiza alıp eve gelmeyi nasıp etsin mevlam🥰kaç haftaliksin sen cnm
Gayeninannesiyesim Busrabdullah_123 Valla son 30 gün var ama bilmiyorum ki resmen ayağıma basamiyrum adım atamıyorum eşim doktora gidelim diyor gitsek ne olcak ki
Gayeninannesiyesim Busrabdullah_123 Var canım da diyeceğini az çok tahmin ediyorum normal bunlar olacak dicektir her zamanki gbi
Dilanilngi Busrabdullah_123 yani hayırlısı neyse o olsun tabi öncelik oğlumun sağlığı,çatım da kemik var bu biraz zorlayabilirmiş bakıcaz perşembe günü netleşir umarım
Meryy1920 Sormayın bende öyleyim gündüz çok iyiyim gece başlıyor ağrılar uyuyamıyorum 39+2 deyiz bakalım ne zaman gelecek minnoşum 😊
Busrabdullah_123 Gayeninannesiyesim ınsallh cnm dinlennce geçer hamileliğin ilk aylarında yasanilanlar son aydada yasaniliyormus migde yanması nefes darlığı ağrılar normal der zaten gcmzse gelirsn nst ye baglanirsin sancina bkariz der bnm de adet ağrısı gibi agrim vardı 28.haftada fln öle demsti parol iç dinlen gcmzse glrsn dye