NefesDeniz hanibazen Yaaa süper gördünüz mü ay kendim kadar sevindim inanın şükürler olsun🙏🏻💃🏻 Allahım bir daha yaşatmasın hepimizden uzak olsun bu illet sizde vitaminlerinize beslenmenize bol su içmenize yinede çok dikkat edin inşallah bununla geçmiş olsun 😘
hanibazen NefesDeniz nasıl güzel kalpli insanlarsınız ♥️ edicem çok teşekkür ederim amiiin Allah kimseyi zorda, darda bırakmasın 🤲🏻
Mrv_1864 Kızlar eşimin covidi 3 gün oldu bende ilk gün aradım test için ama hala gelen giden yok. 72 saate kadar gelecekler dediler Bugün son gün. Böyle olan varmı ?
NefesDeniz Mrv_1864 Son zamanlarda herkes aynı şeyi söylüyor. Arkadaşımızın eşi covid pozitif çıktı 72 saatte gelinecek dediler gelmediker sonrasında yapılmıcak size eğer semptom gösterirseniz haber verin dediler. Yani çoğu kişiye aynı şey uygulanıyor şu anda..
hanibazen Mrv_1864 bana 5 gün içinde belirti vermezseniz teste gidip kafa karıştırmaya gerek yok demişlerdi, sonra bida aramadım filyasyonu.
hanibazen yynmerve çoook sağolun. Tanımadığım insanların benim için böyle sevinmesi insanlığa dair umudumu yeşertti vallahi:) 🌿
Mrv_1864 Iloss Allah yardımcın olsun canım inşallah eşinin 2 günü kalmış o bitirince doğumun olur hayırlısıyla
Bsr2222 Iloss merhaba eşiniz doğumunuzda yanınızda bulunabildimi acaba karantina süreciniz nasıl oldu doğumda
Kuzeyannesj ece_2206 bende 7aylik hamileyim dünden beri öksürüğüm var arada gidip gelen göğüs kafesin yirtilacak resmen ama arada oksurunce oluyor ins geçer ama daha test yaptırmadım babam pozitif olunca temas ettiğim için 14gun karantinadayim test yaptirsammi bilmiyorum😑
ece_2206 Kuzeyannesj benim de eşim askeri personel birliğinde birkac kişide ve eşimde çıkınca bana test yapmadılar izole kalacağım on dört gün bol bol c vitamini alın dediler bana da zaten Gecmiş olsun :)
minebayraamm canım öncelikle geçmiş olsun inşallah kolayca atlatır benim esimde oldu aynı durumdaydık doktor boğazı icin falan ımumax verdi süreci kolay atlattık
zeynepozcn Biz tamamen odaları falan ayırdık cok boğaz ağrısı falan vardı benim esimin ordan anladık olduğunu o yüzden bize geçmedi doktor ımumax önermiş aldık kullanı rahatca geçirdi