Cnsugur svksym aksine daha iyi canım malum korona var dışarı çıkamıyoruz mecbur evde yürücez benim annemdee vardı oraya gittikçe yürüyorum çok iyi oluyo yoruluyorum ama iyi geliyo🥰 asla koşmuyorum yürüyorum yavaş yavaş
[silindi] svksym hareket her zaman iyidir ama kosu bandi dizleri asindirabilir, dikkat edin. Fizyolojimize pek uygun degil demisti benim gittigim bir ortopedi doktoru. Ama hic yoktan iyidir egim yapmadan ve yavas tempoda yuruyebilirsiniz bence
Mervetekmn svksym manyetik olmaması lazımmış öyle okumuştum ama doktoruma sorulan bende virüsten çıkmıyorum korkuyoruz bantta yürürüm DİE dusundu eşimde doktora sorup ona göre hareket edıcem
svksym Cnsugur bende dişari çikamadiiğim icin istiyorum ama radyasyona maruz kalir miyim ? Doktoruma sorucam..tesekkurler yine de
Minniemouse89 Bas dönmesi denge Kaybi Tansiyon dusuklugu yuksekligi göz kararmasi vb nedenlerle üzerinden düsebilirsiniz bna Perinatoloji uzmanim ve diyetisyenim de tavsiye etmedi .
svksym Minniemouse89 belli bir tempoda sadece yurumeyi dusunuyorum.. radyasyona maruz kalir miyim acaba diye dusunuyorum bebek için..
svksym [silindi] ben daha radyasyona maruz kalirim diye dusunmustum o acidan dusunmedim ama doktoruma sorucam
Minniemouse89 svksym onu sanmiyrm elimizdeki telefonlar daha cok yAyiyordur radyasyonluk bsy oldugunu dusunmuyrm bn sahsen