Esinti49 aysenurturk canım benim rahim ağzında dr rahim büyüdükçe yukarı çıkar demişti hala beklemedeyim bir dahaki ay kontrolüm var inşallah çıkmış olur bu arada benim kahverengi akıntı ile belirti verdi sen nasıl anladın
DenizGzm aysenurturk 24. Haftadan beri aşağıda olduğunu söylüyor doktorum ve bugün plasenta previa dedi mecbur sezaryen olucak 37. Haftam da ağır iş ilişki ani hareket çarpma düşme dikkat et diyor. Kanaman olursa hemen sezaryen dedi çok şükür bişey olmadı. 34+1
aysenurturk Esinti49 bende akıntı falan olmadı bugün ultrasonda gördük doktorunuz sonucunu söyledi mi size
Esinti49 Hndnclk20 stres tapma ağır işten kaçın elinden geldiğince yat dinlen ben öyle yapıyorum ayrıntılı usg girdin mi
Hndnclk20 Esinti49 yok canım daha 13+4 haftamdayim bı bebeğim daha var onu çok kucağıma aliyorum bişey olmaz demi ya
Esinti49 Hndnclk20 bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım çok dikkat etmelisin ağır işten kaçın kendini yorma senin akıntın oluyor mu mesela benim kahverengi akıntım oluyordu bu yüzden dr gittiğim zaman öğrenmiştim bebeğin eşinin aşağı da olduğunu
Hndnclk20 Esinti49 benim daha önce olfu kahverengi lekelenme ve ağrı ama acil doktoru sadece progestan yazdı gönderdi .bugun gittiğim doktor da o yüzden olmuş dedi ilişki yasak yoksa kanaman olur dikkat et dedi başka bişey demedi .
Esinti49 aysenurturk bende daha yemi öğrendim sayılır bir daha ki kontrolüm bir ay sonra çıkmış mı çıkmamış mı dr söyleyecek bakalım