Ebrsndk Sahay güzelyalı hastanesi selcuk bey..ben bi kere gittim sonra tayinin cikti..keske bastan beri ona gitseydim dedim
tco Sahay DilekAkkayaYksel Medlineda Nursel Arslahan harikadir👍🏻 . eger maddi durumunuz var ise kesinlikle Ebru Tarim👍🏻
DilekAkkayaYksel tco her ikisini muayne ucretleri ne kadar peki ben Eray beye gittim orda bi kez pek icime sinmedi onun 110 tldyi
Faziletttt Bende Adanalıyım metro hastanesi Gökmen sukgen çok iyi bir doktor şiddetle tavsiye ederim ben ona gidecem iki hafta sonra inşallah
Ayse1608 Faziletttt Bende metro düşünüyordum ama doktor bulamadım Doğuma geleceğim inşallah Adana’ya birde 26.haftamda muayeneye.Doğum ücreti hakkında bilgin var mı canım birde doğuma baba girebiliyor mu ☺
tco DilekAkkayaYksel bende hamile kalamdan once eray beye gitmistim bende hic memnun kalmamistim. nurse hanimin muayene ucreti 150 tl . Ebru tarima detayliya gittim 450 tldi. Ama normal muayene ucreti 350 tl
tco DilekAkkayaYksel medlineda doktordan doktora dogum ucreti degisiyor. Eray bey filan 2750 , nursel hanim 3000 ayse parlakgumus var oda 3400
DilekAkkayaYksel tco suan adanada degilim bayramdan sonraki hafta tamamen ordayim bi doktor bulucam medline olucagi kesinde degerlendiricem solediklerini tesekkur ederim 1 ay sonra detayli ultrasonum olucak o ne kadar peki onu da biliyo musun🙈
tco DilekAkkayaYksel medlineda nursel hanimi degerlendirin cok iyi bir doktor. medlineda sadece ayse parlakgumus perinatalog oldugu icin detayliyi yapiyor diger doktorlar yapmiyor. 300 tl detaylisi
Smaa DilekAkkayaYksel Detaylı ultrason için kesinlikle Ebru Tarım derim. Sanırım 450-500₺ arası idi yanlış hatırlamıyorsam.
PIG Baslik yaziyi adana yerine ayna okudum ya. Bakiyom aynada kendi kendine bakip dogurdu Allah Allah