Hanımlar sizde ve eşinizde problem yoksa çocuk yapma muhabbetini kafanızdan atın sonra bakmışsınız hamilesiniz.Biz 1.5 yıl sonra korunmayı bıraktık ben hemen Dr gittim çocuk düşünüyoruz diye değerlerime baktırdım hiç bişey çıkmadı sonra denedik insan sanıyor hemen tutacak 2-3 ay stres yaptım sonra ovulasyon testleri aldım 3 ayda falan o günlerde birlikte olduk yine olmadı Dr gittim eşim için sperm test istedi pandomim dolayısıyla hemen yaptıramadık sonra dedim bizim çocuk olmayacak ben mecbur tedavi görcez yada tüp bebek. Sonra gelişigüzel ne yumurtlama günü ne birliktelikten sonra yatayım modu hiç bişeye özen göstermedik zaten tedavi görcez dedik ben gezdim tozdum kendi arkadaşlarımla tatile gittim vs baktım adetm geçti 1-2 gün ama umutlanmıyorumda hayal kırıklığı olmasın diye sonra sabah kalktım evde gebelik testi vardı yaptım tabi teste idrar koydum ama bakmıyorum bile işe gideceğim yüzümü yıkıyorum diş fırçalıyorum banyodan çıkarken baktım çift çizgi şok şokun yaşadım hemen hastaneye gittim kan da ultrasonda görene kadar inanamadım.şuan 10 haftadayız . Yani diyeceğim 6 ayda oldu ama bunun 5 ayı özenli ve çok istekliydik sonra hevesim kırıldı nasıl olsa tedavi görcez diye baktık o ay oldu. Kafanıza takmayın ben soranlara düşünmüyoruZ demiştim başımdan savmak için kimseyle çocuk oluyor olmuyor muhabbetine girip canınızı sıkmayın Canı ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor şuan bile duygulandım Allah isteyen herkese nasip etsin🙏