Mucizeeemmmmmm Selam Kızlar 27+4 olduk ama bebeğimin hareketleri hala düzenli değil ve gün içinde 3-4 kere 5 er dakika oynuyor sadece normal miii siZde durumlar nasıl ne zaman düZenli oldu
MystryYYy Mucizeeemmmmmm 28+5 haftalik gunduz oynadı biraz daha sonra arada bir burdaym die bi vurdu durdu cnm bu aralar boyle takiliyor sanrm normal 🤔
Merve8494 Mucizeeemmmmmm bizimki çok hareketli valla 2 hafta önce biraz azalmıştı hareketi şuan gene kıpır kıpır bende 27+4 günlüğüm
Itssoelif Hafta, Benim de düzenli değil cani isteyince gün boyu hareket ediyor. İstemeyince rahatsız etmeye çalışsam bile tık yok😅 geceleri daha çok hareket ettiğini fark ettim. Ben uyurken kalkıp tekmeler savuruyor.
Tlay Itssoelif canım gündüzleri biz hareket ettiğimiz için bebekler uyurmus aksamlarida sabit oldugumuz için hareketli olurlarmis.
Ozgeknc Bizde 29+4 bu hafta baya yavaşladı hareketleri geçen hafta daha hareketliydi yerinde durmuyordu
htc91 Mucizeeemmmmmm ne güzel işte canım daha ne olsun çok şükür. Çoğu gebenin böyle zaten benimkide öyle. Yani daha fazla mı oynaması gerekiyor ? Sanmıyorum🤔
Kubra64 Bizde 27+3 deyiz ve gündüzleri pek hissetmiyorum sanki geceleri daha hareketli veya yattigim icin bana öyle geliyor 🤷🏻♀️
ferhunde haftadayim bende.gunduzleri hic durmuyor surekli harelet halinde.gece ben yatinca bor iki tekme.yiyorum sonra o da uykuya geciyoe.sagolsun minigim geceleri hic uyandirmadi beni😊